Samo u Germaniji danas domoljubni listići s povećanim tečajevima na tenisače i košarkaše

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.09.17. | 10:32

I danas je Germania Sport kladionica pripremila posebne 'Domoljubne listiće' za svoje vjerne igrače.

Prije dva dana je 'prošao' Teniski domoljubni listić s podnaslovom 'kontra hendikepi' te su svi igrači Germania Sport kladionice, koji su se odlučili na tu igru, dobili dodatni tečaj. Umjesto 11,05, tečaj je bio podignut na 14.00.

Danas vam nudimo dva Domoljubna listića – teniski i košarkaški.

Na Teniskom domoljubnom listiću vam nudimo opciju pobjeda tri naša predstavnika koji danas nastupaju na US Openu: Donna Vekić igra protiv Anastasije Sevastove, Marin Čilić protiv Diega Sebastiana Schwartzmana, a Borna Ćorić protiv Kevina Andersona. Ukupni tečaj na pobjede svih triju naših predstavnika je 8,08, a mi smo ga u našoj akciji podignuli na 10,00. Teniski domoljubni listić možete uplatiti u svim poslovnicama Germania Sport kladionice do početka prvog meča na listiću.

Hrvatski košarkaši danas imaju prvi nastup na Eurobasketu, a mi smo tim povodom složili Košarkaški domoljubni listić. Na njemu vam nudimo opciju da će Hrvatska hendikepom pobijediti Mađarsku te da će Bojan Bogdanović i Dario Šarić postići više koševa od navedene margine. Ukupan tečaj na ta tri para je 6,33, a mi smo ga podigli na 8,00. Utakmica između Hrvatske i Mađarske počinje u 14 sati, do tada možete uplatiti Košarkaški domoljubni listić u poslovnicama Germanije, a treba napomenuti kako su margine koševa i hendikepa sklone promjenama, a u obzir ulaze one koje vrijede u trenutku kada igrač uplaćuje listić.

 


Tagovi

domoljubni listićbet analizakladionica

Ostale Vijesti