Samo u Germaniji danas domoljubni listić s povećanim tečajem na košarkaše

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.09.17. | 11:21

I danas je Germania Sport kladionica pripremila Domoljubni listić za svoje vjerne igrače.

Jučer je teniski Domoljubni listić pao i to na vrlo gorak način. Tražili smo pobjede svih naših predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji US Opena, no svo troje je izgubilo. Čilića je izbacio Schwartzman s 3:1 u setovima, dok Ćorić i Donna Vekić protiv Andersona i Sevastove nisu uhvatili ni jedan set. Umjesto 8,08 tečaj je bio podignut na 10,00. Nije prošao ni košarkaški listić koji je bio vrlo sličan današnjem.

Danas vam se nudi košarkaški Domoljubni listić.

Na domoljubnom listiću danas vam nudimo prvo opciju pobjede Hrvatske s hendikepom od 19,5 razlike. Druge dvije opcije su naša dvojica najboljih igrača, Bojan Bogdanvić i Dario Šarić. Njih danas očekujemo na više poena pa smo to i uvrstili na domoljubni listić. Ukupni tečaj na ta tri para bio je 6,33, no mi smo ga povisili na 8,00. Košarkaški domoljubni listić možete uplatiti u svim poslovnicama Germania Sport kladionice do početka utakmice u 19:30h.

Jučer je Bogdanović prebacio marginu od 18,5 poena, dok Šarić nije uspio preko 16,5 na koliko je danas postavljen, zabio je 15. Danas je protivnik lakši pa bi i Šiši morao biti raspoložen u napadu i dovesti nas do prolaska domoljubnog listića. Sretno svima!


Tagovi

kladionicadomoljubni listić

Ostale Vijesti