Germania
Germania

Ružić (1,90) i Španjolska (1,40) mogu pomoći da vam ova nedjelja bude radosna!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 08.09.24. | 10:36

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Dva para danas su dovoljna za veliko slavlje. Da ne brinete previše oko Vatrenih, Germania vam je misli skrenula malo i na druge parove Lige nacija, a uz to je i hrvatska tenisačica pred velikim podvigom u svojoj karijeri.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

A.Ružić – J. Burrage (17.05) JEDINICA 1,40               

Antonia Ružić ovog je tjedna dobila priliku igrati na jednom od najvećih turnira u svojoj dosadašnjoj karijeri. Izuzmemo li nastupe u kvalifikacijama Grand Slam turnira, Jasmin Open u tuniškom Monastiru njezin je novi iskorak s obzirom da se radi o turniru iz WTA 250 kategorije. Nakon sinoćnje pobjede nad Jasmine Cabaj Awad iz Švedske sa 6-3, 7-5 stigla je korak do glavnog turnira. U drugoj rundi kvalifikacija je danas čeka Jodie Burrage iz Velike Britanije, 232.igračica svijeta.

Švicarska – Španjolska (20.45) DVOJKA 1,90

Prvaci Europe se u Beogradu nisu najbolje proveli, odigrali su tek 0-0 sa Srbijom, ali nekako smo dojma da ih nije to baš pretjerano 'nasekiralo'. No, ako sada zapnu i na Švicarcima, onda će ipak situacija biti ozbiljnija. U svakom slučaju, Švicarci su nas ugodno iznenadili na Euru, igrali su oku dopadljiv nogomet, ali Španjolci nisu bili slučajno prvaci. Danas tipujemo na goste pa kud puklo!

Oglas

Najveći tečajevi, 8. rujna


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


 



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti