Prva argentinska violina: Ivo je igrao jako dobro

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.11.16. | 23:35

Juan Martin Del Potro donio je izjednačenje Argentini u finalu Davis Cupa.

Prvi argentinski tenisač je u četiri seta svladao našeg Ivu Karlovića.

Mislim da je Ivo odigrao vrlo dobar meč, posebice u drugom setu. Naravno da sam bio nervozan nakon što sam izgubio taj set, ali na kraju sam išao dužim putem do pobjede“, rekao je nakon meča Juan Martin Del Potro.

Ističe kako mu nije bilo nimalo lagani,

Bio je težak meč za mene, ali nisam odustajao. Malo me frustriralo što nisam mogao slomiti njegov servis, ali dobro sam igrao u trećem i četvrtom setu i mislim da je to bio ključ uspjeha i pobjede“.

Donio je tako Del Potro prvi bod Argentini i izjednačenje uoči sutrašnje, možda i ključne igre parova. Za taj su meč s argentinske strane prijavljeni Leonardo Mayer i Guido Pella, ali Del Potro je dao naslutiti da bi moglo doći do promjene.

Ne znam hoću li igrati sutra. Ja se osjećam dobro, ali sutra će izbornik odlučiti između četvorice igrača“.

Prokomentirao je i bučnu podršku s tribina te dolazak Diega Maradone, koji je predvodio navijanje i oduševio brojnu publiku u Areni.

To je sjajno za sve nas i sve koji su došli ovdje. Svi žele vidjeti Diega. On je sjajna osoba, koja voli tenis i to je sjajno. Hvala svima, trudimo se najbolje što možemo i na kraju ćemo vidjeti tko će biti pobjednik“, istaknuo je Del Potro.

U argentinskom taboru očekuju da će za Hrvatsku sutra zaigrati Marin Čilić i Ivan Dodig.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Juan Martin Del Potroargentinska Davis Cup reprezentacijaDavis Cup

Ostale Vijesti