Potpuni raspad: Thiem preokrenuo Ćorića i prošao u četvrtfinale

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.05.18. | 18:54

Dominic Thiem uhvatio je zadnju slamku spasa i preokrenuo Ćorića za 2:1 u setovima.

Borna je sjajno otvorio meč oduzevši Thiemu servis već u prvom gemu, Austrijac je otvorio s 15:0, a hrvatski tenisač potom je uzeo četiri poena zaredom i iskoristivši prvu break loptu u meču otvorio s 0:1. Rutinski je dobio sve svoje servise i potom pri rezultatu 4:2 još jedanput oduzeo servis Thiemu te zaključio prvu dionicu meča s 6:2 u svoju korist.

U drugom je nastavio dominirati, a kod 4:4 oduzeo je Thiemu servis i treći put u meču, prvi put u drugom setu i dobio priliku servirati za meč, no meč loptu nije dočekao. Thiem se u tom trenutku razbudio i počeo lagano preokretati meč u svoju korist. Ćorić je dogurao do tie breaka, ali u njemu nije imao šanse. Thiem je krenuo s 0:5. Borna se uspio vratiti na 5-6, ali to je bilo sve i meč je otišao u treći set.

U njemu je sve mirišalo na još jedan tie break, ali na Bornin servis pri rezultatu 4:4 Thiem je ubacio u brzinu više i iskoristio prvu break loptu za 5:4 te uvjerljivo potvrdio plasman u četvrtfinale i vjerojatno još jedan okršaj na zemlji protiv Rafe Nadala.

(foto: Action Images)

 

 


Tagovi

ATPATP MadridTenisDominic ThiemBorna Ćorić

Ostale Vijesti