POPRAVNI LISTIĆ: Dva sigurna hokeja i beton iz tenisa za spas dana

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.04.17. | 20:07

Pogledajte koje se parove isplati ispratiti tokom noćnih sati…

Za sve one koji su pali na nogometnim parovima preko dana ili za one koji više vole NBA i noćne listiće sastavili smo POPRAVNI LISTIĆ. NBA, bejzbol, američke hokej lige, teniski turniri u Sjevernoj i Južnoj Americi, ali i južnoamerički nogomet ono je što će se nalaziti u ovoj našoj rubrici. Iz današnje ponude Germania Sport kladionice smo izdvojili tri para:

PITTSBURGH PENGUINS – COLUMBUS BLUE JACKETS (ishod utakmice, tip 1, tečaj 2,00)

Pingvini vode 1:0 u seriji i za očekivati je da će slaviti još jednom na domaćem terenu i mirno otići u Columbus. Razlika između ovih ekipa postoji, Pittsburgh brani naslov i u svojoj momčadi ima neke od najboljih igrača današnjice poput Malkina, Crosbya i Kessela. Columbus je solidan, no veće šanse imat će kad se serije preseli na njihov led. Ovo je danas zicer.

MONTREAL CANADIENS – NEW YORK RANGERS (konačan pobjednik, tip 1, tečaj 1,65)

U prvoj utakmici serije slavili su Rangersi, no teško je zamisliti ponavljanje tog scenarija. Montreal mora ići sa 110 posto u ovu utakmicu i tražiti slavlje jer ukoliko izgube obje utakmice kod kuće bit će vrlo blizu ispadanja već u prvom krugu playoffa što bi bio kiks s obzirom kakve su igre prikazivali ove sezone. Montreal ima više napadačkog potencijala i morao bi iskoristiti domaći led.

FERNANDO VERDASCO – STEVE JOHNSON (hendikep gemova, margina -3,5, tip 1, tečaj 1,85)

Koliko Jonhson voli zemlju govori činjenica kako mu je ovo prvi zemljani turnir nakon godine dana. Američki serveri loše prolaze na zemlji, a Johnsonove su šanse u ovom meču gotovo nikakve. Verdasco je zemljaš koji se na ovoj podlozi daleko bolje snalazi i ovo je za Johnsona kraj puta. Prošle sezone Johnson je imao jednu pobjedu na zemlji, a Verdasco ga je izbacio s Roland Garrosa s laganih 3:0 u setovima.

Svu ponudu Germania Sport kladionice možete pronaći OVDJE, a ako se želite kladiti na ove parove kao listić ukupni tečaj na njih je 6,10!

*Tečajevi na ovu utakmicu su bili aktualni u vrijeme teksta i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve nađite OVDJE.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

popravni listićbet analizaFernando Verdasco

Ostale Vijesti