Germania
Germania

Pobjedu Reala naplaćujemo s 1.80, a Mertens (1.50) protiv Ajle mora odigrati za 10

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.08.24. | 11:33

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Sredina radnog tjedna je, a oni koji nisu otišli na kasniji GO, sada su 100 posto s glavama u poslu. No, kad vam se otvori mala rupa, bacite oko na Germaniju, jer ponovno su u ponudi sjajni tečajevi kakve se ne bi trebalo propustiti!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

A.Tomljanović - E.Mertens (17.00) DVOJKA 1.50

Rođena Zagrepčanka koja igra pod australskom zastavom je trenutno 118. igračica svijeta. Mertens je pak na 38. mjestu, zbog čega je mnogi smatraju favoritkinjom. No, treba se uzeti u obzir da je Ajla slavila u njihova posljednja dva međusobna ogleda, ali i da je to bilo prije dvije, odnosno tri godine. Vjerujemo u dobar meč, na Belgijsku se nudi sjajan tečaj u Germaniji, a mi ga nećemo propustiti

Swansea – Wycombe (20.45) JEDINICA, 1.55

Ovdje bi sve trebalo biti jasno. Ili? Uglavnom, u utakmici drugog kola EFL Cupa je momčad iz Walesa veliki favorit. Ako ne ništa, onda zbog toga jer su oni u Championshipu, dok je Wycombe u League One. Wycombe u svojim redovima nema nijednog igrača čija je tržišna vrijednost na TM-u veća od milijun eura, dok za Swansea igraju neki sjajni igrači poput Cabanga, Grimesa, Tymona i odnedavno Žana Vipotnika! Dakle, sve osim jedne lagane jedinice bi bilo iznenađenje…

Real Sociedad – Alaves (21.30) JEDINICA, 1.80

Čekamo i dalje da Luka Sučić od prve minute dobije mogućnost zaigrati za svoju novu momčad, nadamo se da će prvi start dočekati protiv Alavesa koji je, objektivno gledajući, za dvije klase slabija momčad od Reala. Nije baš momčad iz San Sebastiana oduševila na otvaranju sezone, a ova utakmica im je idealna prilika da se malo ‘raspištolje’. Nije Alaves momčad koju treba podcijeniti, pogotovo kad znamo da je u posljednjih pet međusobnih ogleda čak tri puta dobitan bio ‘X’. No, danas bi to trebala biti jedna lagana jedinica, bez nekih prevelikih analiza i 'overthinkanja'.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti