Petra Martić u dva seta do 2. kola Praga

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.08.20. | 15:44

Hrvatska tenisačica je opravdala ulogu favorita.

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić za malo manje od dva sata pobijedila je Ruskinju varvaru Gračevu rezultatom 7:6, 6:3 te se plasirala u drugo kolo WTA u Pragu.

Martićka je u prvom setu dugo lomila otpor 101 tenisačice svijeta, iako je već u trećem gemu stigla do brejka. Set je otišao u trinaestu igru, no Ruskinja u toj igri nije uzela niti jedan svoj početni udarac te je tako pomogla Petri, koja također nije briljirala.

U drugom setu je ipak sve bilo malo lakše. Martićka je ponovno prva došla do brejka, ali je u petom gemu uzvratila Ruskinji te je vratila u igru. Međutim, već slijedeći gem je pripao Petri te je s dva svoja sigurna servis gema odvela meč na svoj mlin.

Petra Martić će u osmini finala igrati protiv domaće tenisačice Krystine Pliškove, 69. na svjetskoj WTA ljestvici.  

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Christopher Pike/Reuters)

 


Tagovi

WTA PragPetra Martić

Ostale Vijesti