Germania
Germania

Peta runda, Leko vs. Ničota: Padat će golovi na sve strane

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.06.24. | 11:13

Sudar dvojice Zagrepčana

Nakon što su u prva četiri kola ‘Humanitarne Euro utakmice’ svoje parove odigrali Dario Krešić iz tima Classic Hrvatska i novinar Alen Lesički iz tima Germanijaka, Riječani Saša Peršon i Ižak Ante Sučić, zatim Nikola Jerkan i Nikola Lipovac pa Splićani Zoran Vulić i Dražen Kuzmanić, red je na dvojici Zagrepčana – bivšem reprezentativcu koji ima najviše ulazaka s klupe Jerku Leki te našem ekspertu za Dinamova pitanja te domaći i međunarodni nogomet općenito, Tomi Ničoti.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jerko Leko (44) sezonu je završio kao trener Jaruna s kojim je zauzeo odlično peto mjesto u Prvoj nogometnoj ligi. Za Hrvatsku je debitirao u svibnju 2002. protiv Mađarske, skupio 59 nastupa, zabio dva gola te zaradio samo 17 javnih opomena; naglašavamo 'samo' jer ga je pratio glas da ako nije dobio žuti karton – nije došao na utakmicu. Statistika je u njegovom slučaju brutalno demantirala kritičare...

Tomo Ničota prati Lekovu karijeru od samog početka, pa da ih vidimo...

Bit će ovo zanimljiv dvoboj jer su Jerko i Tomo odigrali neke različite događaje na svoja četiri para koja se igraju u četvrtak i petak: Leko vjeruje da Slovenija neće izgubiti od Srbije, a Ničota da će obje reprezentacije zabiti gol. Jerko vjeruje u pobjedu Engleske, a Ničota da će biti više od dva gola na utakmici Tri lava s Dancima. Nadalje, na utakmicu Poljske i Austrije Jerko smatra da neće biti remija, a Tomo da će pasti najmanje tri gola te na kraju, derbi petka, Oranje vs. Les Bleus, Leko vjeruje da će obje momčadi zabiti gol, a Ničota da Nizozemska neće izgubiti protiv Francuske bez Mbappea.

Lekin dobitak Germania će donirati Udruzi za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invadilitetom 'Zamisli' – Zagreb, a Ničotin Plivačkom klubu Vidra Varaždin.

Ukupni tečaj na Lekinu istiću iznosi 10,0, a na Ničotinu 9,68.

Podsjetimo, kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozira ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania donira 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

No to nije sve. Momčadi dodatne iznose donacija prikupljaju i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent postaje Germania pobjednik dana i time za svoju momčad zarađuje iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušava skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

EuroforijaEuro humanitarachumanitarna akcijahumanitarni listićgermaniaGermania SportGermania Sport kladionicadonacija

Ostale Vijesti