Germania
Germania

Peru nije nikakva enigma za Urugvaj, a vama će bankovni račun 'šapnuti': „Uživaj“!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.10.24. | 11:33

Vrijedi probati!

Danas su na meniju Germanije tri jako zanimljiva para, a koja nude dosta zgodnu priliku za ozbiljnu zaradu. Prvi stiže iz velikog broja ogleda u okviru nogometne Lige nacija, drugi je iz južnoameričkih kvalifikacija za SP, a treći je teniski i to iz ženskog dijela turnira u Šangaju. Vrijedi probati!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Zheng – Paolini (13.00), JEDINICA 1,50

U četvrtfinalu WTA turnira u Šangaju susreću se dvije tenisačice koje jako dobro poznaje naša tenisačica Donna Vekića. Naime, Qinwen Zheng ju je pobjeđivala u finalu Olimpijskih igara u Parizu pa onda i u osmini finala US Opena, dok ju je Jasmine Paolini svladala u polufinalu Wimbledona. A sada će se Kineskinja i Talijanka voditi ljutu borbu za polufinale na tvrdoj podlozi u Šangaju, a ta podloga ipak više odgovara Zheng. Još jedna prednost je što je Kineskinja i slavila protiv talijanske tenisačice u zadnja dva meča, a posljednji put u listopadu prošle godine.

Mađarska – Nizozemska (20.45), DVOJKA 1,80

Da su Nizozemci 'marka' vidjeli smo na Euru na kojem su dogurali do polufinala, ali i u ogledima koji su uslijedili u Ligi nacija. Prvo su s 5-2 razbili BiH, da bi onda odigrali 2-2 s Nijemcima. Inače, posljednji put kad su se susreli s Mađarima, pobijedili su ih 8-1, a u posljednjih pet utakmica protiv njih zabili su im čak 27 pogodaka. Što u prosjeku znači više od pet po susretu! Dalje, nadamo se, ne moramo više ništa pisati...

Peru – Urugvaj (03.30), DVOJKA 2,05

Urugvaj stoji dosta dobro u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Urugvajci su na trećem mjestu s 15 bodova, iza Kolumbije koja ima 16 i vodeće Argentine koja ima 19 bodova. Urugvajci su, međutim, u posljednje dvije utakmice na dva remija, protiv Paragvaja i Venezuele. No, sigurno da Urugvajci računaju na bodove u ovoj utakmici protiv Perua koji je uvjerljivo na posljednjem mjestu ljestvice s tri boda iz osam utakmica i niti jedne pobjede u tom periodu. Očekuje se komotna pobjeda Urugvaja u ovom susretu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti