PBZ Zagreb Indoors: Kad nema Hrvata u četvrtfinalu, navijat ćemo za hrvatskog zeta

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.02.15. | 08:32

Danas ćemo doznati sudionike polufinala desetog izdanja PBZ Zagreb Indoorsa te finaliste u igri parova, u kojoj je ostao jedini hrvatski predstavnik na zagrebačkom turniru.

23-godišnji specijalist za parove Marin Draganja će zajedno sa svojim finskim partnerom, Henrijem Kontinenom, pokušati izboriti finale. Hrvatsko-finskoj kombinaciji su protivnici u poluzavršnici Ukrajinac Sergiy Stakhovsky, koji je u pojedinačnoj konkurenciji u prvom kolu izbacio našeg Bornu Ćorića te srbijanski predstavnik Viktor Troicki.

Troicki će danas odigrati dvostruki program, budući da u podne, na središnjem terenu Doma sportova otvara četvrtfinalni dan PBZ Zagreb Indoorsa, protiv trećeg nositelja, Španjolca Guillerma Garcije-Lopeza. Mnogo lakši posao ima Federerov krvnik s Australian Opena, Talijan Andreas Seppi, kojemu je protivnik u četvrtfinalu Litvanac Ričardas Berankis.

82. tenisač svijeta je jučer u drugom kolu, u tri seta izbacio 36. na svijetu i četvrtog nositelja, Gillesa Mullera iz Luksemburga.

Poslastica dana je okršaj hrvatskog zeta, Cipranina Marcosa Baghdatisa i Rusa Mikhaila Youzhnyjog. Baghdatis je u osmini finala izbacio prvog nositelja, našeg Ivu Karlovića i pokazao da je u Zagreb stigao u vrlo dobroj formi te bi mogao poremetiti planove bivšem pobjedniku Zagreba i šestom nositelju.

I program će na središnjem terenu Doma sportova zaključiti osmi nositelj, Španjolac Marcel Granollers, koji je jučer nakon dva i pol sata igre izbacio našeg Ivana Dodiga, a na putu do polufinala stajat će mu Igor Sijsling. Nizozemac i 100. tenisač svijeta je sinoć priredio iznenađenje dana, izbacivši drugog nositelja, Francuza Adriana Mannarina.

Raspored četvrtfinale PBZ Zagreb Indoors:

Guillermo Garcia-Lopez(3) – Viktor Troicki(7) 12:00
Andreas Seppi(5) – Ričardas Berankis 14:15
Marcos Baghdatis - Mikhail Youzhny(6) 17:00
Marcel Granollers(8) – Igor Sijsling slijedi

Raspored polufinale PBZ Zagreb Indoors:

Martin/Raja – Betov/Bury
Stakhovsky/Troicki – Draganja/Kontinen

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marin DraganjaPBZ Zagreb IndoorsMarcos Baghdatis

Ostale Vijesti