Pavić u polufinalu muških i finalu miješanih parova u Roland Garrosu!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.06.18. | 17:17

Najbolji svjetski igrač u paru jutros se plasirao u polufinale muških parova, a poslijepodne u finale miješanih.

Hrvatski tenisač Mate Pavić, prijepodne je sa svojim kolegom Oliverom Marachom stigao je do polufinala Roland Garrosa u konkurenciji muških parova, a potom je par sat kasnije ušao u finale miješanih parova s Gabrielom Dubrowski.

Trenutno najbolji igrač parova na svijetu, se morao dobro namučiti sa svojim austrijskim partnerom protiv kolumbijskog para Juan Sebastiana Cabala i Roberta Faraha.

Imali su Kolumbijci vodstvo od 1:0 u setovima, ali su Pavić i Marach preuzeli inicijativu u drugom setu te nakon šest break lopti oduzeli servis protivnicima za 1:1 u setovima.

U zadnjem setu, hrvatsko-austrijski par, inače drugi nositelji na turniru, uspjeli su preživjeti šest break-lopti na svom servisu, da bi pri rezultatu 4-3 uzeli servis Cabalu i Farahu i sigurno priveli meč kraju nakon 2 sata i 15 minuta igre. Konačni rezultat je bio 3:6, 6:4, 6:3.

U polufinalu će igrati protiv 12. nositelja, Feliciana i Marca Lopeza.

U polufinalu miješanih parova imao je nešto lakši posao i sa svojom partnericom Gabrielom Dubrowski u dva seta svladao kombinaciju Katarina Srebotnik - Santiago Gonzalez 6:4, 6:4.

U finalu miješanih parova mogao bi igrati protiv Ivana Dodiga koji će sutra sa svojom partnericom Letishom Chan pokušati ponoviti Pavićev današnji uspjeh protiv kombinacije Groenefeld/Farah.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Roland GarrosOliver MarachMate Pavić

Ostale Vijesti