PAVIĆ NIJE USPIO: Nakon gotovo pet sati sjajnog meča dvojac Melo i Kubot slavili u finalu parova

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.07.17. | 22:26

Nakon gotovo pet sati finale muškog turnira parova uzeo je dvojac Melo/Kubot!

Nakon gotovo pet dramatičnih sati finala turnira muških parova u Wimbledonu naš Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach izgubili su od Brazilca Marcela Mela i Poljaka Lukasza Kubota sa 5:7, 7:5, 7:6, 3:6, 13:11.

TIJEK MEČA: Nakon gotovo pet sati drame Melo i Marach osvojili Wimbledon!

Od samog početka meča oba para su sjajno držala svoje servise, a breakovi i prednosti bi se brzo poništavali. Sjajan tenis smo gledali tijekom cijelog meča koji je trajao točno četiri sata i 43 minute.  Oba para igrali su vrlo koncentrirano, čvrsto, a s vremenom je jedino povremeno Olivera Maracha mučilo koljeno, radi čega je trebao u par navrata zatražiti i pomoć.

Nakon što u tie-breaku trećeg seta Pavić i Marach nisu uspjeli slomiti Kubota i Mela, brazilsko-poljska kombinacija je kod rezultata 3:2 čak dvaput oduzeti servis našem i austrijskom tenisaču te su tako došli do prednosti u trećem setu.

U četvrtom su pak Pavić i Marach kod 2:1 oduzeli set protivnicima, ali su Kubot i Melo već u idućem gemu vratili servis te su do kraja seta bez problema otišli na 6:3. Meč se riješio kada je u petom setu nakon pauze od desetak minuta zbog zatvaranja krova i paljenja reflektora Pavić gubi servis pri 12:11 i to je bio kraj. Melo i Kubot su iskoristili prvu meč loptu za trijumf nakon dugog i dramatičnog meča.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

WimbledonMate PavićOliver MarachMarcelo MeloLukasz Kubot

Ostale Vijesti