Germania
Germania

Padnu li Derby (1,75), Kelti (1,60) i Arina (1,60), preplavit će vas eura milina

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.10.24. | 10:35

Germania daje najveće tečajeve u Hrvatskoj

Tjedna je Lige prvaka, ali i engleskog Championshipa te teniskih turnira, pa je stoga i ponuda Germanijinih najvećih tečajeva na tom putu kako biste materijalizirali svoje znanje i osjećaje, špurijus i instinct. Vrijedi probati…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Sunderland – Derby County (20.45), JEDINICA, 1,75

U utorak i srijedu igra se 8. Kolo Chamoionshipa, drugog razreda engleskog nogometa u kojem su 24 kluba pa treba naći termine za 46 kola. Drugoplasirani Sunderland na putu je povratka u Premier ligu, nadamo se da Netflix sve to snima, pa I večerašnji derbi jer na istok Engleske dolazi Derby. Bivši klub Igora Štimca i Aljoše Asanovića trenutno je 13. s devet bodova, šest manje od svog današnjeg suparnika, a ima i dva poraza zaredom te četiri uzastopna u gostima uključujući ispadanje u Liga kupu od Barrowa. Sunderland je u prošlom kolu izgubio kod Watforda 1-2, ali na domaćem terenu ove sezone ima sve tri pobjede. Dakle…

B. Dortmund – Celtic (21.00), JEDINICA, 1,60

Devet pobjeda zaredom ima Celtic ove sezone u tri natjecanja, a kako momčadi Brendana Rodgersa nije izgubila nijednu prijateljsku, neporažena je još od 3. ožujka i Heartsa u Edinburghu (2-0). Na startu Lige prvaka Kelti su isprašili bratislavski Slovan 5-1. Borussia Dortmund je u elitnom Uefinom natjecanju startala tricom u Bruggeu (Club 3-0), da bi odmah potom u Bundesligi popila pet komada u Stuttgartu (5-1), ali se već vratila pobjedama svlavaši susjedni Bochum 4-2. Celtic je nakon Slovaka zabio pet Falkirku te šest St. Johnstoneu, no sada dolazi pravo iskušenje za škotskog prvaka, u Parku na Westfalenu.

S. Halep – Ar. Rodinonova (04.00), JEDINICA, 1,60

Na prvi pogled, ništa ne bi trebalo biti zanimljivo u dvoboju 1130. i 114. tenisačice svijeta, ali kod Simone Halep ranking je nizak jer se tek vraća na WTA Tour. Igra tek treći turnir ove godine, prije toga je zadnji puta igrala na US Openu 2022., a noćas će biti favoritkinja na startu turnira u Hong Kongu. Arina Rodionova muku muči s formom i Halep će imati odličnu priliku da iz prvog međusobnog ogleda izađe kao pobjednica.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti