Olympiacos (1.15) je fiks dana, Monfils (1.25) će riješiti Schwartzmana

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.08.24. | 11:01

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Germania danas nudi najveće tečajeve na pobjede favoriziranih Olympiacosa i Gaela Monfilsa. Sretno!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Olympiacos – Kallithea (19.30), JEDINICA, 1.15

Ovo je najveći zicer dana, a Germania je dodatno pojačala tečaj na pobjedu Olympiacosa. Aktualni osvajač Konferencijske lige u prvom je kolu pobijedio Volos na gostovanju s 2-0, a danas traže novi trobod kako bi se osvojili na vrhu s PAOK-om. Kallithea je posljednji puta pobijedila momčad iz Pireja davne 2002. godine. Dakle, sve je jasno, jedinica k'o kuća.

Gael Monfils – Diego Schwartzman (20.20), JEDINICA, 1.25

Francuski veteran prije 10 dana senzacionalno je pobijedio Carlosa Alcaraza na Mastersu u Cincinnatiju, što je najbolji pokazatelj njegove odlične forme. Argentinac Schwartzman je daleko od svojih najboljih dana, kada je bio član društva od 10 najboljih igrača svijeta. Danas je tek na 244. mjestu, tako da nije realno očekivati njegovu pobjedu u večerašnjem meču.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti