Novo u ponudi Germania Sporta: Ante Delaš u grotlu Amerikanaca i asova povratnika

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 17.03.20. | 09:39

Danas nas čeka četiri uzbudljiva i rezultatski važna duela.

Kao što svaki ljubitelj sporta ovih dana već dobro zna, Turska je jedna od rijetkih država koja nam ovih dana nudi aktivna sportska uzbuđenja.

Zemlja je to nesumnjivo jedne od najjačih klupskih košarkaških scena na Starom kontinentu, a to potvrđuje i činjenica da i njen drugi rang natjecanja nudi kvalitetnu košarku, zavidnu organizacijsku i logističku razinu, ali i neka od nama veoma poznatih košarkaških lica.

Na rosterima 16 klubova može se naći ukupno 34 američka igrača. Među njima je, primjerice, Desmond ''Desi'' Washington koji je donedavno nosio dres Igokee kroz dvije sezone, a sad brani boje Anadolu Bakseta. Zatim Mitchell Wilbekin, igrač Konyaspora, i mlađi brat puno poznatijeg Scottieja Wilbekina iz Maccabija.

Tu je slovenski centar Hasan Rizvić u Osmansporu, a negdašnji litavski reprezentativac Ovidijus Varanauskas je u Mamaku. Njegov sunarodnjak i bivša velika nada zemlje košarke Vytenis Čižauskas nastupa za Akhišar. Dubok trag ostavio je bivši bek Cibone Karlo Vragović u Bursapsoru, klubu koji danas igra Superligu. Vragović je danas u Rumunjskoj, a Bursapsor (doslovno) danas izlazi na megdan Efesu, vjerojatno najboljoj košarkaškoj momčadi Europe u ovom trenutku.

No nas najviše zanima naš trenutni predstavnik. Ante Delaš vjerojatno je najbolji igrač Samsunspora. Podršku mu daje legendarni makedonski centar bogate karijere Predrag Samardžiski (Partizan, FMP Lietuvos Rytas, Crvena zvezda,...).

Ipak, njihov Samsunspor trenutno je predzadnji na ljestvici s omjerom 5-18 i u narednih sedam utakmica imaju zadatak izbjeći zadnja dva mjesta i ispadanje. Ispred njih je Düzce Belediye s pobjedom više, a na zadnjem mjestu Anadolu Basket s jednom manje.

Na vrhu se također vodi grčevita bitka. Vodeći je Fethiye Belediyespor s omjerom 19-4. Samo prvak ide izravno u Superligu, dok klubovi plasirani od drugog do devetog mjesta razigravaju da bi dali pobjednika i drugog putnika u elitni rang.

U 17. kolu odigran je veliki derbi dva najjača sastava lige, a da je atmosfera glasna i vruća kao što je to slučaj na uglavnom svim sportskim borilištima u ovoj zemlji, možemo se uvjeriti na sljedećem videu:

Danas su na rasporedu četiri utakmice, svaka od njih nosi neku važnost i svojstvenu priču, a ponudu za njih možete naći na stranicama Germania Sport kladionice:

14:30 Anadolu Bakset – Düzce Belediye (zadnji i treći odozada, borba za ostanak)

15:00 Petkimspor – Samsunspor (hrvatski bek Ante Delaš u gostima kod druge momčadi lige)

17:00 Akhisar Belediye – Bornova Belediyespor (dvoboj šeste i sedme momčadi istog omjera, borba za što bolji plasman u doigravanju za promociju u Superligu)

17:00 Fethiye Belediyespor – Merkezefendi Belediyesi (derbi kola – lider prvenstva dočekuje trećeplasiranog)

Detaljne statistike i općenite podatke, kao i vijesti, možete pratiti na službenim stranicama lige. Ne zaboravite putem vašeg pretraživača prevesti stranicu s turskog jezika, i sretno!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

* Analiza ponude autakmica bila je aktualna u trenutku objavljivanja teksta. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude otkazan zbog aktualne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na listićima odigranim uoči otkazivanja utakmice računat će se tečaj 1,00 ukoliko utakmica ne bude odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Ante Delašdruga turska košarkaška ligakladionicakladioničarski danGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti