Novi šok za Pavića: Ispao u prvom kolu US Opena

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.08.18. | 11:56

Veliko razočaranje za našeg prvog reketa u parovima.

Novi šok za Matu Pavića i Olivera Maracha. Nakon što su u Wimbledonu ispali u prvom kolu, a branili su finale, noćas su ispali već u prvom kolu US Opena. Bolji su od njih bili Leonardo Mayer i Joao Sousa s 2:1 u setovima, bilo je 3:6, 7:6 (5), 7:5.

Da poraz bude još teži, dovoljno govori činjenica da Mayer i Sousa nisu ostvarili nijedan jači rezultat igrajući zajedno, tek su došli do polufinala ATP-a u Estorilu. U drugom kolu očekuje ih dvoboj protiv našeg Nikolu Mektića i Austrijanca Jurgena Melzera, koji su u prvom kolu nadjačali kombinaciju Gojowczyk/ Raja sa 7:6 (2), 6:4.

Marach i Pavić su prije US Opena stigli do polufinala u Torontu, no ovo je već treći teži poraz na njihovom kontu u preostalim natjecanjima na tvrdoj podlozi u Sjevernoj Americi. U odnosu na prvi dio sezone, kada su uzeli naslov na Australian Openu te izgubili finale Roland Garrosa, ovo je primjetan pad u njihovoj formi. Osim prvog Grand Slama sezone, osvojili su još tri turnira iz serije 250 (Doha, Auckland i Geneva), ali sve prije Roland Garrosa. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr"> seeds Oliver Marach  &amp; Mate Pavic  are gone as Leonardo Mayer  &amp; Joao Sousa  prevail in R1 at the <a href="https://twitter.com/hashtag/usopen?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#usopen</a><br><br>Read More  <a href="https://t.co/JF8qBURPH4">https://t.co/JF8qBURPH4</a> <a href="https://t.co/wfsp2NOis4">pic.twitter.com/wfsp2NOis4</a></p>&mdash; ATP World Tour (@ATPWorldTour) <a href="https://twitter.com/ATPWorldTour/status/1034973602926346241?ref_src=twsrc%5Etfw">30. kolovoza 2018.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Reuters)

 


Tagovi

Mate PavićOliver MarachUS OpenATP

Ostale Vijesti