Germania
Germania

Novi dresovi za nove prvake: Germania donirala Budućnost Podbrest

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.10.24. | 15:01

Klub je nedavno proslavio 50. rođendan, a sad su dobili i nove dresove

Germania Sport kao društveno odgovorna tvrtka nastavlja s akcijom “Novi dresovi za nove prvake”, a posljednji u nizu koje će glasiti prepoznatljiv natpis na žutoj podlozi i crveno slovo G je NK Budućnost Podbrest iz Međimurske županije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

NK Budućnost Podbrest se natječe u 3. Međimurskoj NL skupina A, a nakon osam odigranih kola nalaze se na četvrtom mjestu. U posljednje dvije utakmice upisali su dvije važne gostujuće pobjede, prvu protiv Galeba (4-2), da bi onda bili bolji i od Radničkog (3-1). U tim utakmicama posebno su se istaknuli Gianluca Halić koji je postigao tri pogotka (dva Galebu, jednog Radničkom) te Patrik Piškor koji je također bio precizan protiv jednih i protiv drugih.

Germania cijeni naporan rad i posvećenost svih onih involviranih u rad Budućnosti iz Podresta koji na dnevnoj bazi malim, ali sigurnim koracima vode klub prema naprijed. Primjetna je aktivnost na društvenim mrežama, baš kao i želja da lokalnu zajednicu involviraju u rad kluba. Primjera radi, NK Budućnost Podbrest je putem društvenih mreža radila na prodaji klupskih majica te hoodica, što pokazuje njihovu želju da klub dignu na jednu višu razinu.

Klub je osnovan prije točno 50 godina, a pola stoljeća proslavili su koncertom Zlatka Pejakovića. Zlatne godine bile od 1996. do 2002. kad je pod vodstvom Franje Bukala klub četiri puta zaredom bio prvak te ostvario niz od 44 utakmice bez poraza i stigao do 3. HNL. U prvoj sezoni osvojio je 6. mjesto i izravni plasman u 2. HNL. No, za malo selo kao Podbrest je to ipak bio previsoki zalogaj.

Germania Sport, kao društveno odgovorna kompanija nastavlja sa suradnjom sa lokalnim klubovima te u sklopu akcije "Novi dresovi za nove prvake" dodjeljuje dresove momčadima koji se natječu u nižim ligama. Donaciju uručio voditelj podregije Međimurje - Goran Makar.

U budućnosti će tako dres Budućnosti krasiti boje Germanije, a cijela tvrtka svojim sportskim prijateljima iz Orehovice želi puno sreće i uspjeha u nastavku sezone.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

novi dresoviNovi dresovi za nove prvakeGermania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionicadonacija

Ostale Vijesti