Novak Đoković pozitivan na koronavirus!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.06.20. | 13:56

Nastavljaju se loše vijesti.

Danas je potvrdio kako je pozitivan na COVID 19! Svjetski broj jedan testirao se s ostalim članovima obitelji I ljudima iz njegovog tima odmah po povratku u Beograd iz Zadra. Baš kao Borna Ćorić, ne osjeća nikakve posljedice i nema simptome.

“Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna,” objavio je Novak Đoković.

“Sve što smo učinili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom pomoći tenisačima iz regije, kako bismo im omogućili uvjete za igranje, ostvare prihode i tako lakše prebrode ovo teško razdoblje.”

“Također, željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fair-playa. Cilj je bio i pomoći dobrotvornim udrugama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi.”

“Organizirali smo turnir kad je virus oslabio vjerujući kako su se stekli uvjeti za njegovo održavanje.”

“Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se kako se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se I kako se bilo čija zdravstvena situacija neće komplicirati te kako će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji sljedećih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana.”

(foto: REUTERS / Antonio Bronic)

 


Tagovi

koronavirusAdria TourNovak Đoković

Ostale Vijesti