Action Images via Reuters/Matthew Childs
Action Images via Reuters/Matthew Childs

Najava dana: Liga prvaka na sve strane, Tudor traži prve bodove, Perišić gostuje kod Jakića i Smolčića

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 04.10.22. | 07:00

Evo što smo vam danas pripremili.

Bayern – Viktoria Plzen, 18.45

(Nogomet, Liga prvaka)

Viktoria će imati jako male šanse za uspjeh u Münchenu budući da sa šestoricom izbačenih iz stroja gotovo da ne postoje, a sprema joj se isto što i Leverkusenu u Bundesligi. Naime, njih je Bayern pred ovaj susret tukao sa 4:0, tako da će se momčad iz Plzena morati dobro paziti kako ne bi doživjela debakl, sličnog onom s Barcelonom koja ih je do nogu potukla s konačnih 5:1.

Marseille – Sporting, 18.45

(Nogomet, Liga prvaka)

Na domaćem terenu trenutno prvoplasirane francuske momčadi igra se bez navijača, a favorit nije jasno definiran, iako je Tudorova momčad u utakmicama s Totenhamom (2:0) i Eintrachtom (1:0) ostala bez bodova. Naime, pružili su dobru igru. Sporting je dobio susrete prva dva kola, osvojio je šest bodova i može opuštenije ući u duel s Francuzima.  

Ajax – Napoli, 21.00

(Nogomet, Liga prvaka)

Nogometaši Ajaxa su kiksali kod Liverpoola (2:1), dok Napoli iz prva dva kola ima maksimalnih šest bodova, uz gol razliku 7:1. Ovo će po svoj prilici biti tvrda utakmica, uprkos Ajaxovim ligaškim neuspjesima protiv AZ Alkmaara (2:1), te X ishoda sa Iglsima (1:1). Lider Serije A te rezultate domaćina svakako će pokušati da upotrebi na što bolji način.

Club Brugge– Atletico Madrid, 21.00

(Nogomet, Liga prvaka)

Club Brugge je pobjedama nad Leverkusenom (1:0) i Portom (4:0), pokazao da ima ozbiljne ambicije u Grupi B. Atletico Madrid s druge strane na duši ima poraz od Leverkusena, pri konačnih 2:0. Obje momčadi će imati želju za pobjedom, tako da susret može ući u neizvjesnu završnicu. U svakom slučaju, Madriđani moraju 'dati gasa'.

Cardiff - Blackburn, 21.00

(Nogomet, Championship)

Blackburn Roversi koji se nadaju doigravanju putuju u Wales kako bi se u utorak navečer suočili s posrnulim Cardiff Cityjem Marka Hudsona. Pobjeda Cardiffa mogla bi ih podići u gornju polovicu tablice, dok će Blackburn nastojati učvrstiti svoje mjesto u doigravanju.

Eintracht Frankfurt - Tottenham, 21.00

(Nogomet, Liga prvaka)

Sporting je bio bolna točka i za Eintracht, i za Tottenham. Pogreške u obrani koje su dovele do tih jednostranih utakmica opet bi mogle biti odlučujuće. Ni za jednu od dvije momčadi ne očekuje se lak posao. Izvjesno je da će Conte pokušati smiriti strasti u momčadi nakon poraza od Arsenala (3:1). Greške iz te utakmice ne smiju se ponoviti u Frankfurtu, a da toga ne dođe trebao bi pomoći Conteu i Ivan Perišić koji od dolaska u londonski klub uglavnom prima pohvale.

Inter - Barcelona, 21.00

(Nogomet, Liga prvaka)

Bayern je dobio oba kluba, pa je motiv osvajanja bodova isti i kod Španjolaca, i kod Talijana. Barcelona se trenutno čini kompaktnijom, a Interova nestabilnost bila je vidljiva i u Serie A. Inzaghi će se morati nositi sa svim onim problemima koji su njegovu momčad bacili na koljena protiv Udinesea i Rome. Protiv Barcelone će biti još teže bez Marcela Brozovića u veznom redu.

Liverpool - Rangers, 21.00

(Nogomet, Liga prvaka)

Od Kloppa se uvijek puno očekuje, iako je Liverpool u posljednje vrijeme znao skuhati karte. Posljednji kiks dogodio se u utakmici s Brightonom (3:3). No, čini se kako Rangers, koji je poražen od Napolija i Ajaxa, bez postignutog gola, a sa sedam primljenih, nije momčad koje bi se Englezi trebali bojati.

Porto - Leverkusen, 21.00

(Nogomet, Liga prvaka)

Porto je u kaosu! Momčad bez bodova iz prva dva kola, koja je dala jedan, a primila šest golova, mora se braniti. Leverkusen će igrati na slabosti domaćina i dati sve od sebe da se ne ponovi epizoda poznata kao Club Brugge. Bit će ovo teška utakmica za Portugalce, koje je donekle zasokolila ligaška pobjeda nad Bragom 4:1.

Reading - Norwich, 21.00

(Nogomet, Engleska 2)

Bit će žestoka borba momčadi koje pretendiraju na ulazak u Premier ligu. Dva boda razlike su ništa, a prvo mjesto je toliko blizu za obje ekipe da će se voditi žestoka borba za pogodak i eventualno osvajanje tri boda. Sve u svemu, iako ne znači puno, treba znati da je u zadnjih pet međusobnih susreta Norwich prošao bolje.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

najava danabacanje kladivakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti