Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Najava dana: Dinamo se penje na nogometni Mt. Everest, Karlovic ne odustaje od US Opena

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.08.21. | 07:00

Pogledajte što smo za danas pripremili...

BRONDBY – SALZBURG 21:00

(Nogomet, Liga prvaka)

Danci su pokazali kako će Salzburg morati dati 110% misle li se provući kraj prvaka Danske. Salzburg je na svom terenu slavio 2:1, sad ih čeka teško gostovanje na sjeveru Europe. RB je osjetni favorit, ali neće se prošetati do skupine Lige prvaka. Pritisak je na gostima, no to je tako kada si bolji i skuplji.

DINAMO – ŠERIF 21:00

(Nogomet, Liga prvaka)

Plavi od prve minute moraju jurnuti po gol. Imaju tri gola zaostatka iz Tiraspola, samo rani pogodak ih može zadržati u igri za skupinu Lige prvaka. Šerif je očitao lekciju Dinamu, teško da Plavi mogu gore igrati nego u Tiraspolu. Ipak tri gola je u većini slučajeva teško premostiv izazov

SHAKTAR – MONACO 21:00

(Nogomet, Liga prvaka)

Ukrajinci nose minimalnih 1:0 iz prve utakmice u Kneževini. Monaco je ušao u lošu formu, Kovač ne može probuditi svoje trupe premda je Ligue 1 pokucao na velika vrata. Skupina Lige prvaka je imperativ, na ovakvim utakmicama se preokreće forma u vlastitu korist. Teška utakmica, možda i najteža moguća u ovoj fazi.

DOMŽALE – OLIMPIJA LJUBLJANA 17:00

(Nogomet, Slovenija 1.)

Riječ je odgođenoj utakmici prvog kola prvenstva. Domžale iz prošlog kola pamti sjajnu predstavu Senijada Ibričića, a Olimpija, i dalje razočarana ispadanjem iz Konferencijske lige, kreće loviti priključak pobjedama u prvenstvu. Bit će ovo neizvjesno do samog kraja, barem ako je forma u pitanju.

NEWCASTLE – BURNLEY, 20:45

(Nogomet, Liga kup Engleske)

Bruce protiv Dychea. Gosti su jedni od najčvršćih takmaca Premier Lige. Kako i ne bi bili kada ih vodi veliki Sean Dyche. Newcastle je pak otvorio prvenstvo uz raspoloženog Saint-Maximana, a Svrake veseli i povratak Wilsona u prvu jedanaestoricu.

NEWPORT – SOUTHAMPTON, 20:45

(Nogomet, Liga kup Engleske)

Je li ovo jedna od situacija gdje David tuče Golijata? Domaći četvrtoligaš priprema feštu jer dolazi elita. Southampton je jači nego prošle sezone, u ekipi je i sjajni Danny Ings, no teško da će ga trener Svetaca gurati u rizik ozljede protiv zbilja slabijih protivnika.

WBA – ARSENAL, 21:00

(Nogomet, Liga kup Engleske)

Možda i trenutak odluke za Artetu. Nakon dva poraza u Premier Ligi, pobjeda protiv WBA je imperativ. Momčad iz Birminghama je nedavno preselila u drugu ligu, nije to roster s kojim ovakav Arsenal neće imati problema. Uostalom, to se najbolje vidi i po prikazanom na terenu. WBA je nanjušio krv, Topnici imaju i ozljeda, premda stroj s Emirata kad tad mora proigrati.

KARLOVIĆ – N. MILOJEVIĆ, --.--

(Tenis, kvalifikacije US Open)

Dr. Ivo ne zna za umirovljenje, igrat će tenis dok ga služi zdravlje. Kvalifikacije za US Open, challengeri po SAD-u, sve su to tereni na kojima je Ivo svojevremeno dominirao. Div sa Šalate je samo jednom igrao protiv svog današnjeg protivnika, slavio je Milojević s 2:0 u setovima. Bilo je to davno, 2014. godine u Njemačkoj.



Tagovi

najava danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti