Nagradni natječaj: Budi i ti Amigo

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.07.17. | 16:01

Tjedna nagrada - 100 kuna u obliku vaučera za klađenje!

Germania Sport kladionica vas poziva da sudjelujete u našem nagradnom natječaju koji traje do subote, 12. kolovoza, a svakog tjedna možete zaraditi vaučere za klađenje u našoj kladionici. Kako? Jednostavno. Sve što trebate napraviti jest odigrati kladioničarski listić u nekoj od poslovnica Germania Sport kladionice, na web stranici ili putem Germania Sport aplikacije, i podijeliti ga s nama po uzoru na našeg manekena, popularnog Romana Obilinovića „Amiga“.

Odigrani listić nema ograničenja po pitanju visine uloga, broja parova, vrste odigranih događaja i kombiniranja parova. Pobjednika će na tjednoj bazi odabrati naš stručni žiri, a više o kriteriju odabira najzanimljivijeg listića pronađite u Članku 6. Pravilnika nagradnog natječaja.

Nagradni natječaj „Budi i ti Amigo“ traje od 2. srpnja do 12. kolovoza ove godine. U ciklusu od šest tjedana, odigrat će se šest kola (svako kolo počinje u nedjelju, a završava u subotu u 23:59), a Germania Sport kladionica će dodijeliti šest nagrada - vaučere za klađenje - ukupne vrijednosti 600 kuna (šest nagrada po 100 kuna).

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, drugu robu ili uslugu, već se moraju iskoristiti kao vaučer za klađenje u našim poslovnicama.

Mogućnost sudjelovanja

Na nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, pod uvjetom da su starije od 18 godina te prate našu Facebook stranicu. Dakako, zaposlenici Germanije i članovi njihove uže obitelji nemaju pravo sudjelovanja.

Više o nagradnom natječaju pronađite OVDJE.

(Grafika: Vedran Đuhaček)


Tagovi

amigoGermania Sport

Ostale Vijesti