Nadalov stric spašava Đokoviću karijeru? ˝Nemam sumnje da mu mogu pomoći˝

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.04.18. | 13:09

Prošle godine razišao se sa svojim nećakom.

Naime, u tenis bi se vratio Toni Nadal, ujak Rafaela Nadala koji je 2017. s njim prekinuo suradnju nakon 27 godina. On trenutno navija za Nadala na turniru u Barceloni, ali pojavila su se nagađanja kako bi on mogao preuzeti posrnulog bivšeg broja jedan, Novaka Đokovića koji je trenutno bez trenera jer je rastjerao sve oko sebe.

˝Bilo bi teško reći ne nekome poput Novaka Đokovića. To se vjerojatno nikad neće dogoditi jer me neće zvati, ali ako me ipak nazove bio bih jako sretan pomoći mu i ići s njim na turnire. Nikad ne bi bio s tenisačem koji ima isti intenzitet kao moj nećak, ali mogao bih pomoći Đokoviću i u to nemam sumnje˝ - rekao je Toni Nadal kada je upitan za tu temu od strane španjolskih medija.

Nakon komplikacije s laktom Đoković se vratio tenisu, ali daleko je od starih dana slave. Ovdje u Barcelone ga je porazio Martin Klizan, 140. igrač svijeta i pomoć od strane prekaljenog stručnjaka poput Tonija Nadala vjerojatno mu ne bi odmoglo. Ali, to je sve pod velikim upitnikom jer Đoković nije mogao surađivati ni s legendom poput Andrea Agassija.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Toni NadalNovak ĐokovićRafael Nadal

Ostale Vijesti