Action Images
Action Images

Nadal otkazao nastup u Australiji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 16:19

Razlog su zdravstveni problemi, točnije povreda u donjem dijelu leđa, koja ga, međutim, ne bi trebala na duže vrijeme udaljiti s teniskih terena

Španjolac Rafael Nadal otkazao je svoj nastup u Australiji, ali ne, barem zasad, na Australian Openu koji počinje u ponedjeljak, već za svoju reprezentaciju na ATP Cupu koji se ovih dana igra u Melbournu.

Kako je pojasnio na Twitteru, razlog su zdravstveni problemi, točnije povreda u donjem dijelu leđa, koja ga, međutim, ne bi trebala na duže vrijeme udaljiti s teniskih terena. Naime, drugi tenisač svijeta u istoj je objavi najavio kako bi se na teren mogao vratiti već u četvrtak, kada će Španjolci odmjeriti snagu protiv Grka.

U međuvremenu, Španjolci su bez većih problema odradili posao i bez Nadala te su danas “otpuhali” domaćina Australiju s glatkih 3:0. Kako smo već naveli, u istoj grupi nalazi se i Grčka.

Napomenimo kako naslov prvaka na ATP Cupu brane tenisači Srbije, koji su pobjedom protiv Kanade otvorili i ovogodišnje natjecanje. U istoj skupini još se nalazi Njemačka, dok su se u preostale dvije podijelili Italija, Austrija i Francuska, odnosno Rusija, Argentina i Japan.


Tagovi

Rafael NadalAustralian OpenATP kup

Ostale Vijesti