Murreyjeva djevojka psovala Tomaša Berdycha? (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 29.01.15. | 20:06

„Sve je to zbog tenzije koju proizvode mediji. U takvim trenucima kažete stvari zbog kojih poslije žalite“, rekao je prvi finalist Australian Opena.

Andy Murray pobijedio je danas u prvom polufinalnom susretu Australian Opena Tomaša Berdycha sa 6:7, 6:0, 6:3, 7:5 i tako postao prvi finalist Melbournea. Cijeli je meč bio nabijen velikim tenzijama kojima je prva popustila Murrayeva djevojka Kim Sears.

J... se, ti češko g...“ u jednom je trenutku ispalila Murrayeva 'ljepša polovica' prema tvrdnjama onih koji profesionalno čitaju s usana.

Prije samog meča stvarala se velika tenzija, budući da je jedan od Murrayevih bivših trenera Danny Vallverdu sada trener češkog tenisača. Prvi je 'pukao' Murray kada se prilikom osvajanja četvrtog gema prvog seta okrenuo loži Tomaša Berdycha i pobjedonosno uzviknuo. Odmah je uzvratio Berdych požalivši se sucu zbog nedovoljne kvalitete loptica, ali Murray je imao spreman odgovor: „On to uvijek radi“.

Napeto je bilo i nakon prvog seta koji je otišao na stranu Berdycha, a Murray se odmah na predahu požalio kako mu je Berdych nešto dobacio. Čeh je odmah pojasnio glavnom sucu kako je rekao "Dobro odigrano, Tomas". Istina ili ne, zna samo on...

Dakako, nakon meča je odmah stao u obranu zaručnice.

„Čuo sam da je bilo nečega. Kada postoji toliko tenzija koju su mediji stvorili, sasvim je normalno to što se događalo tijekom prvog seta. Svima je bila neugodno, osobito ljudima u mom taboru, ali i Tomašu. Poznat je kao igrač koji ništa ne komentira na terenu, a u trenucima ludila kažete stvari zbog kojih kasnije žalite“, poručio je Britanac.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andy MurrayTomas BerdychAustralian Open

Ostale Vijesti