Germania
Germania

Možete postati Kraljevi (2,05) ako Fiumani (1,60) i Crveni bikovi (1,90) ne ispadnu nitkovi

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 26.10.24. | 10:46

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Sudionici smo pravog nogometnog vikenda s pregršt derbija u Hrvatskoj i Europi, a za subotu je Germania izabrala tri intrigantna susreta s najvećim tečajevima u Hrvatskoj, za znalce, ali i one koji se takvima žele dokazati: Bundesliga, HNL, La Liga, pa da vidimo tko će propustititi mogućnost velike zarade. Vrijedi probati…

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

RB Leipzig – Freiburg (15.30), JEDINICA, 1,90

Neočekivani derbi njemačkog nogometnog prvenstva, sraz drugo i trećeplasiranog nakon sedam kola. Proljetos su Crveni bikovi slavili kao gosti 4-1, ali sad Freiburg dolazi nakon nogog miješanja karata: pet pobjeda i dva poraza (Bayern, St. Pauli) ima momčad Juliana Schustera, dočim s druge strane Marco Rose mora menadžerirati minutažu na nekoliko frontova, jer RB igra Ligu prvaka, ma što igra, gubi, tri poraza u tri kola, sve minimalno (Atletico 1-2, Juventus 2-3, Liverpool 0-1), doduše, suparnici su bili teški, ali tako je to kad si novi pa nemaš 10-godišnji koeficijent barem kao zagrebački Dinamo. Međutim, u Bundesligi je Leipzig neporažen, ima isti broj bodova kao vodeći Bayern, tri pobjede zaredom, od čega zadnje dvije u gostima, tako da se Freiburgu danas u Red Bull Areni crno piše…

Rijeka – Varaždin (18.30), JEDINICA, 1,60

Nogometaši Rijeke u 11. kolu dočekuju Varaždin u svojevrsnom derbiju budući da su Varaždinci jedno od najugodnijih iznenađenja ove sezone. Momčad Nikole Šafarića, nekadašnjeg veznjaka Rijeke, drži odlično četvrto mjesto i sa sjajnim pojedincima poput Zelenike, Šege i Mitrovskog pokazuje jasne ambicije borbe za Europu. Dakako, svoju računicu imaju i Fiumani koji nakon tri prvenstvena remija (Hajduk, Slaven Belupo, Lokomotiva) žele povratak na pobjednički kolosijek. Andrić je upitan zbog potresa mozga, Smolčić, Perica zbog lakših ozljeda. Rijeka je u domaćim natjecanjima neporažena, jedini porazi su joj oni već prežaljeni europski kod Elfsborga (0-2) u Borasu te Olimpije u Ljubljani (0-5)., no kako rekosmo, nakon tri uzastopna remija vrijeme je da Đalovićeva momčad slavi.

Real Madrid – Barcelona (21.00), JEDINICA, 2,05

Nakon briljantnih partija u Ligi prvaka protiv njemačkih predstavnika, Borussije Dortmund 5-2 odnosno Bayerna 4-1, El Clasico nije mogao doći u idelanijem trenutku, pogotovo što se u ponedjeljak saznaje dobtinik Ballon d'Or. Kraljevski klub zaostaje tri boda za Kataloncima nakon 10 kola, a izvjesno je da će se ove sezone bitka za španjolski naslov u La Ligi voditi upravo između dva najveća rivala. K tome, Real Madrid je neporažen u prvenstvu već 42 utakmice, izjednačen je rekord Barcelone, a večeras na Santiago Bernabeuu može biti prestignut. Očekuje se da i Luka Modrić s kapetanskom trakom povede Kraljeve u novu pobjedu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti