Mirjana Lučić-Baroni igra posljednju sezonu karijere?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.03.16. | 11:24

"Ona je vjerojatno u svojoj posljednjoj godini karijere", poručila je Majoli u razgovoru za Sportske novosti.

Čini se kako je ovo posljednja sezona za hrvatsku tenisačicu Mirjanu Lučić-Baroni na WTA touru, bar ako se može razaznati iz riječi izbornice naše Fed Cup reprezentacije, Ive Majoli.

Bivša osvajačica Roland Garrosa kazala je u razgovoru za Sportske novosti kako neigranje naše trenutno najbolje tenisačice za nacionalnu vrstu nije stvar nesporazuma, već činjenice kako se 34-godišnjoj Makaranki približava kraj karijere.

„To nema veze sa mnom jer sam s Mirjanom u dobrim odnosima, ali ona je vjerojatno u svojoj posljednjoj godini karijere i otvoreno je rekla da bi igrala Fed Cup samo kako bi mogla igrati na Olimpijskim igrama. Ali kako je za to potrebno igrati dva puta i još jednom biti na raspolaganju, to nije moguće. Mi smo joj držali otvorena vrata, ali jednostavno se to nije dogodilo“, poručila je izbornica naše Fed Cup reprezentacije.

„Ona otkako je otišla, nema gotovo nikakve veze s Hrvatskom, živi u SAD-u, zadovoljna je, sretno živi, što mi je drago zbog svega što je prošla“, zaključila je.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mirjana Lučić-BaroniIva MajoliWTA

Ostale Vijesti