Milanski velikan želi vratiti Vrsaljka u Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 13.01.17. | 09:19

Prema pisanju talijanskih medija, Inter je ozbiljno „zagrizao“ za hrvatskog reprezentativca i člana Atletico Madrida Šimu Vrsaljka...

Šime Vrsaljko mogao bi se vratiti u Serie A, u redove posrnulog milanskog velikana, objavljuju talijanski mediji. Naime, Inter ozbiljno razmišlja o dovođenju polivalentnog hrvatskog beka na posudbu uz opciju otkupa nakon šest mjeseci, budući da Inter još uvijek ne može dovoditi igrače zbog financijskog Fair Playa.

Vrsaljko je na ljeto prešao iz Sassuola u Atletico Madrid za 16 milijuna eura, međutim, za sada je odigrao tek deset utakmica za Rojiblancose, od čega četiri u Kupu Kralja u kojem je zabio jedini pogodak i upisao jedinu asistenciju.

Prema pisanju talijanskih medija, Vrsaljko nije najzadovoljniji sa statusom u Atleticu u kojem na njegovoj poziciji igra neprikosnoveni prvotimac Juanfran.

Na ljeto Vrsaljko je već bio povezivan s Interom, ali i ostalim talijanskim velikanima poput Juventusa, Milana, Rome i Napolija, međutim, odlučio se za Colchonerose. Diego Simeone ga je još u rujnu prošle godine pohvalio, ustvrdivši kako će biti jako dobra konkurencija Juanfranu.

(Foto: Pixell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Šime VrsaljkoDiego SimeoneJuanfran

Ostale Vijesti