Luda priča osvajača US Opena: Pavić se upisao u turnir bez partnerice, a na kraju završio s trofejem

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 10.09.16. | 09:07

Mate Pavić i Laura Siegemund su senzacionalno osvojili US Open.

Hrvatski tenisač ima dobru godinu što se tiče konkurencije parova. U kombinaciji s Michaelom Venusom, osvojio je četiri turnira, a na posljednjem Grand Slam turniru sezone došao je do najvećeg uspjeha – naslova pobjednika US Opena u mješovitim parovima.

Ono što danas prenose svi teniski mediji je činjenica da se Pavić i Siegemund nisu poznavali prije početka turnira. Dapače, Pavić se za mješovitu konkurenciju prijavio bez partnerice 'Pavić and looking' pisalo je u inicijalnoj prijavi da bi se s njemačkom tenisačicom dogovorio neposredno prije ždrijeba.

„Ona nije imala partnera, ja nisam imao partnericu pa smo odlučili igrati zajedno. Upoznali smo se prije potpisivanja, a ispalo je odlično“, izjavio je Pavić nakon osvajanja titule.

„Upoznavali smo se kroz mečeve i treninge. Sada ga poznajem bolje i mogu treći da je sjajan partner. Naša igra je kompatibilna. On je sjajan server i svaka tenisačica to voli“, dodala je Seiegemund kojem je ovaj naslov okrunio sjajnu godinu u kojoj je u pojedinačnoj konkurenciji došla do 27. mjesta nakon što je 2015. završila kao 90. tenisačica svijeta.

„Ovo je bio sjajan tjedan za nas. Možda je priča o tome kako smo završili zajedno pomogla jer nismo imali nikakvih očekivanja. Nismo ni znali hoćemo li igrati u turniru, a na kraju smo igrali dosta dobro. Bio je ovo zabavan tjedan i nadam se da ćemo imati prilike još igrati zajedno“, istaknuo je Pavić koji se osvrnuo i na cijelu godinu:

„Do sada je ovo dobra godina za mene. Osvojio sam četiri ATP turnira, a nadam se da ću nastaviti u tom stilu te još popraviti svoj ranking. Cilj mi je biti među 30 igrača svijeta u konkurenciji parova kako bih mogao igrati na najvećim turnirima.“

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mate PavićLaura SiegemundUS OpenATP

Ostale Vijesti