Krajan za Francuze prijavio i Ćorića: Bit će spreman!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.09.16. | 16:59

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan objavio je sastav za polufinalni susret Svjetske skupine protiv Francuske, koji se igra u Zadru od 16. do 18. rujna, a na popisu je i Borna Ćorić, koji je zbog ozljede bio pod upitnikom.

Kako je objavio Hrvatski teniski savez, u prijavljenoj postavi su tako Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig i Marin Draganja.

Nije bilo puno dvojbi, igramo u istom sastavu kao u SAD-u, s najjačom postavom. Nadam se da će tako ostati do mečeva, da će svi ostati zdravi i da ćemo protiv jakog suparnika igrati potpuno spremni“, rekao je izbornik Krajan.

Ćorić je zbog ozljede koljena predao meč prvog kola na US Openu i odmah potom se vratio u Hrvatsku, no nije dvojbeno hoće li biti u ekipi.

Radi se na tome da se upala smiri. Ide prema tome da će biti spreman za početak treninga u Zadru u ponedjeljak“, rekao je Krajan.

Hrvatska reprezentacija će se u Zadru naći na okupu u nedjelju, a dan poslije počet će s treninzima u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku, kada će s pripremama krenuti i francuski sastav.

Izvlačenje parova oržat će se u četvrtak u 12 sati pred crkvom sv. Donata, ako vrijeme dozvoli, a  početak mečeva bit će u petak u 14, subotu u 15 i nedjelju u 14 sati.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

hrvatska davis cup reprezentacijaBorna ĆorićŽeljko Krajanfrancuska davis cup reprezentacijaDavis Cup

Ostale Vijesti