Krajan razočaran: Da se Dodig odazvao pozivu, imali bismo više šansi

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.03.15. | 17:45

Marin Draganja i Franko Škugor nisu imali pravih šansi protiv Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića. Srpska kombinacija je dobila meč sa sigurnih 3:0 u setovima i tako izborila četvrt finale Davis Cupa.

„Uvijek ne nezgodno igrati protiv takvih igrača. Oni su igrali sjajan meč, pokušali smo ih pritisnuti, ali nismo uspjeli“, rekao je nakon meča Draganja, a slično je govorio i Škugor:

„Kada servirate kao oni danas, lakše je doći do breaka jer igrate bez pritiska“, izjavio je Škugor koji se dotaknuo i svoje teniske budućnosti. „Ne znam što da vam kažem za planove. Mislio sam se vratiti na neki challenger nivo jer mi ove sezone single baš i ne ide.“

Hrvatski izbornik Željko Krajan je priznao da se malo iznenadio izborom Bogdana Obradovića.

„Bilo je iznenađenje što je Novak igrao. On zna koliko može, a iako su bili parovi, znao je da može pomoći Zimonjiću. Što se tiče sutrašnjeg programa, moram vidjeti s Bornom. Umoran je, čega ga Indian Wells pa ga ne bih forsirao. Mislim da neće igrati. Što se tiče borbe za opstanak, volio bih da u ždrijebu dobijemo Barbados ili Dominikansku Republiku. Nadamo se da će jednom ždrijeb ići i na našu ruku“, istaknuo je Krajan.

Hrvatskoj bi u Kraljevu sigurno bilo lakše da je Krajan na raspolaganju imao sve najbolje tenisače.

„Marin je ozlijeđen, nije mogao da igra meč na pet setova nakon tolike pauze. Karlović više neće igrati, za njega je gotova reprezentativna priča. Dodig se, na žalost, nije odazvao mojem pozivu. S njim bismo imali više šansi, ali kako je – tako je. Računam da ćemo u susretu za opstanak u Svjetskoj skupini imati Čilića“, kaže Krajan kojeg su domaći novinari pitali i o šansama Srbije u ovogodišnjem izdanju Davis Cupa.

„Ako ostanete u ovom sastavu, ako se Novak bude i dalje odazivao, onda sete jedni od favorita. Jedni od dva-tri, sigurno.“

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Željko Krajanhrvatska davis cup reprezentacijaIvan DodigMarin DraganjaFranko Škugor

Ostale Vijesti