Klopp poriče da je vikao „jupi, Roma!“, Heynckes najavljuje „gigantski sraz“ Bayerna i Reala

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.04.18. | 17:59

Stigle su reakcije na ždrijeb LP.

Poznati su parovi polufinala Lige prvaka, nakon današnjeg ždrijeba. Aktualni prvak, Real Madrid igrat će protiv Bayerna, kluba koji je posljednji put prvak Europe bio prije osam godina, dok će Liverpool i Roma, ekipe za koje je malo tko vjerovao da će doći ovako daleko, u međusobnom susretu tražiti putnika u finale.

> Tko će u Kijev? Izvučeni parovi polufinala Lige prvaka

Nakon ždrijeba, oglasili su se i predstavnici klubova.

Dobro se sjećam sezone kada smo osvojili trostruku krunu. Igrali smo protiv Juventusa i protiv Barcelone prve utakmice kod kuće, nadam se da je to dobar znak“, rekao je Jupp Heynckes, trener Bavaraca, za službenu stranicu Uefe.

Moram priznati, bit će to sjajan susret. Bit će to gigantski dvoboj, ali u najpozitivnijem mogućem smislu“, zaključio je njemački trener.

Ovo je sjajna prilika da konačno doživimo tu radost koju nismo imali godinama, ali naravno, bit će jako teško. Liverpool je sjajna momčad, ali mi moramo misliti sami na sebe i reproducirati ono što smo pokazali protiv Barcelone“, rekao je Romin sportski direktor, Monchi.

Znao sam da će me pitati za komentar za ždrijeba pa sam razmišljao o tome, ali mogu vam reći da niti u jednom trenu nisam mislio „Hvala Bogu što smo izbjegli Bayern, hvala Bogu što smo izbjegli Real, juupii Roma!“ ili obrnuto“, oglasio se za službenu Liverpoolovu stranicu trener Redsa, Jurgen Klopp.

Ne mogu pomoći onoj osobi koja misli da je ovo najlakši ždrijeb – oni očito nisu gledali obje utakmice Rome protiv Barcelone. U prvoj rezultat nije bio realan nego rezultat Messijeve genijalnosti, a u drugoj je Roma bila tako dobra da je moglo završiti četiri ili pet nula, jako su me impresionirali“, zaključio je trener Liverpoola.

FOTO: Action Images


Tagovi

Ramon Rodriguez MonchiJuup HeynckesJurgen Klopp

Ostale Vijesti