Germania
Germania

Juventus (2,25) vas baca u plus, a pobjeda Milana (1,50) znači da nećete imati 'kišnih' dana

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.10.24. | 11:12

Najveći tečajevi u državi

Danas su na meniju Germanije tri tvrde jedinice iz tri nogometne lige: jedan par dolazi iz engleske Premierlige, dok preostala dva dolaze iz talijanske Serie A. Vrijedi probati!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Man United - Brentford (16.00), JEDINICA 1,80

Iako će Erik ten Hag okriviti mediji i reći da „buka dolazi samo od medija, koji kreirate priče i bajke te donosite laži“, nizozemski strateg za kormilom Man. Uniteda i dalje je pod velikim pritiskom. Naime, United je ponovno loše ušao u sezonu, Crveni vragovi su tek na 14. mjestu premierligaške ljestvice s osam bodova iz sedam utakmica. Sada dočekuju Brentford koji je 11. klub Premierlige i koji ima dva boda više u odnosu na United. Ako želi zadržati posao, onda Ten Hag danas mora slomiti Brentford kako god zna i umije.

Milan – Udinese (18.00), JEDINICA 1,50

Nakon sjajnog ulaska u sezonu, Udinese je s dva vezana poraza, protiv Rome i Intera skliznuo na tablici i sada je peti klub Serie A s 13 bodova iz sedam utakmica. Mjesto niže i s dva boda manje nalazi se Milan koji se sigurno želi uspeti na ljestvici. U prošlom kolu su Rossoneri poraženi u Firenci kod Fiorentine pa se sada sigurno žele 'izvaditi' pred domaćim navijačima. Neće biti jednostavno, ali Milan je favorit u ovom susretu.

Juventus – Lazio (20.45), JEDINICA 2,25

Bianconeri protiv Biancocelesta. Ako ste u ranim tridesetima, ove utakmice bile su vaš doručak, ručak i večera. Nacionalna dalekovidnica, 20.45 sati, nedjelja... I onda Buffon, Tudor, Thuram, Montero, Conte, Tacchinardi, Davids, Nedved, Maresca, Trezeguet i Del Piero na jednoj, a Peruzzi, Mihajlović, Stam, Nesta, Stanković, Diego Simeone, Mendieta, Castroman, De la Pena, Poborsky, Salas, Claudio Lopez, Crespo i Pippo Inzaghi na drugoj strani. Kakva vremena... U redu, takvih velemajstora u ovim momčadima više nema, ali nogomet koji ćemo gledati sigurno će biti uzbudljiv. Motta je majstor zanata, a da Baroni nije slučajno na čelu momčadi iz Rima vidi se po rezultatima. Ove dvije momčadi su nakon 7 kola bodovno izjednačene, s tim da je Juve treći samo zbog bolje gol-razlike. No danas bi to mogao postati i bodovno...

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti