Izgubila 10 mečeva u nizu, a od ponedjeljka ulazi u top 10

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.10.17. | 14:45

Apsurdna situacija na WTA touru.

Ipak, jedan od najvećih apsurda ove sezone, ali i posljednjih nekoliko je situacije s Francuskinjom Kristinom Mladenović. Ona je u očajnoj formi, nikad u karijeri nije igrala lošije, a nanizala je čak 10 uzastopnih poraza.

Za sve je to nagrađena ulaskom u top 10 na novoj WTA ljestvici koja izlazi u ponedjeljak, bit će 10. tenisačica svijeta. Posljednju pobjedu pamti još početkom kolovoza, a među tenisačicama koje su je u međuvremenu pobjeđivale bila je i naša Jana Fett koja je 98. tenisačica svijeta.

Zadnji poraz stigao je prekjučer od 100. igračice svijeta Aliaksandre Sasnovich što je samo šlag na tortu očajne forme nove članice top 10 koja jednostavno ne može povezati dva suvisla seta. Svemu je razlog što je nekoliko tenisačica koje su branile velik broj bodova na turniru u Moskvi rano ispale pa se trenutno 13. igračici svijeta otvorio put prema gore.

Posljednji dobar nastup imala je na zemlji domaćeg Roland Garrosa gdje je stigla do četvrtfinala i od tada joj se gubi svaki trag. Ipak, evo Kristine u top 10. Teniski fanovi već su proglasili dan žalosti za ženski tenis.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

WTAKristina Mladenovic

Ostale Vijesti