Ivan Dodig i Marcelo Melo u finalu Roland Garrosa! Za Grand Slam naslov protiv braće Bryan!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.06.15. | 15:25

Ivan Dodig i Marcelo Melo plasirali su se u finale Roland Garrosa!

Hrvatska će nakon samo devet mjeseci opet imati predstavnika u finalu nekog Grand Slama! Nakon trijumfa Marina Čilića u pojedinačnoj konkurenciji US Opena, za trofej pobjednika Roland Garrosa u parovima borit će se njegov sumještanin Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo.

Dodig i Melo, treći nositelji u Parizu, u polufinali su za 71 minutu svladali Nizozemca Jeana-Juliena Rojera i Rumunja Horiju Tecaua. Bilo je 6:3, 7:5.

U izjednačenom meču, u kojem su njihovi protivnici imali bolji postotak prvog servisa, ali su ga slabije koristili, presudila je kvalitetnija igra na break-loptama. Hrvatsko-brazilska kombinacija iskoristila je obje ponuđene (po jednu u svakom setu), a Rojer i Tecau propustili su ih svih pet.

Protivnici Ivana Dodiga i Marcela Mela u finalu bit će braća Bob i Mike Bryan koja su slavila protiv Talijana Bolellija i Fogninija sa 6:3, 6:3. Amerikanci su pobijedili Dodiga i Mela u finalu Wimbledona 2013. godine, a u sedam dosadašnjih međusobnih ogleda imaju pet pobjeda. Bit će ovo sjajna prilika za revanš...


Tagovi

Tenisbraća BryanMarcelo MeloIvan DodigRoland Garros

Ostale Vijesti