Humanitarni listić u podne: Mario Todorović tipuje za udrugu Moje Sunce

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 03.07.17. | 12:00

Tri nogometa i dva tenisa na našem današnjem humanitarnom listiću.

Naš današnji humanitarni gost je hrvatski plivač Mario Todorović. Todorović je višestruki sudionik finala i polufinala na plivačkim svjetskim i europskim prvenstvima na kojima je osvojio nekoliko medalja, a sudjelovao je i na dvjema Olimpijskim igrama, u Londonu 2008. i Riju 2016.

„Nakon završetka zadnjih Olimpijskih igara karijera mi je otišla u drugom pravcu. Osjetio sam zasićenje i u devetom mjesecu proći će godinu dana da treniram djecu u jednom korčulanskom plivačkom klubu. I dalje treniram, nastupam za svoj klub na državnom prvenstvu, ali sam se povukao s međunarodnih natjecanja. Jednostavno sam shvatio da u ovom trenutku ne mogu dati 100 posto sebe, tako da trenutno prenosim svoje znanje djeci. Možda se ponovno vrati osjećaj da bih mogao nastupati na europskim i svjetskim prvenstvima, ali za sada ne“, rekao nam je 28-godišnji Todorović.

Todorović je odabrao tri nogometne utakmice i dva tenisa, s nadom u prolaz listića.

Počeo je s Europskim U-19 prvenstvom u kojem se danas u Gruziji sastaju mlade reprezentacije Bugarske i Engleske. Todorović vjeruje U-19 reprezentaciji Engleske.

„Koliko sam vidio, mladi Englezi su odlično odradili drugu rundu kvalifikacija i mnogi ih svrstavaju među kandidate za osvajanje medalje na ovom EP-u. Tako da bi sve osim pobjede Engleza danas bilo ravno iznenađenju“.

Nogometni dio listića zaokružen je dvobojima norveškog i bjeloruskog prvenstva. U Norveškoj vodeći Rosenborg gostuje kod 13. plasiranog Kristiansunda i taj se par nalazi u super ponudi Germania Sport kladionice.

Tečaj na pobjedu Rosenborga je vrlo dobar, a gosti će sigurno doći do pobjede pa neka bude dvojka“.

Todorović nije imao dileme niti kod Bjelorusa. Odabrao je par Soligorsk - Neman.

Sugerirali su mi da ovdje moram odigrati jedinicu jer je domaćin veliki favorit kod kuće“.

I za kraj, s obzirom na to da je počeo Wimbledon, nismo mogli preskočiti i malo teniskih parova. Todorović je odlučio odigrati na naše tenisače Marina Čilića i Ivu Karlovića.

Čilić mora proći prvo kolo, a što se Karlovića tiče, iako mu je protivnik neugodan, 'Div sa Šalate' će konačno doći do prve pobjede protiv Bedenea“.

Meč prvog kola Wimbledona između Karlovića i Bedenea nalazi se u super ponudi Germania Sport kladionici.

Ukupni tečaj na ovih odabranih pet parova na današnjem humanitarnom listiću iznosi 6,63. Uz ulog od 400 kuna što donira Germania Sport kladionica, potencijalni dobitak tako iznosi 2.652 kune.

Potencijalni Todorović je namijenio udruzi Moje Sunce s Korčule koja se brine o djeci s posebnim potrebama i radi na unaprjeđenju njihovog života.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto i Maida Arslanagić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 17.674 kune..

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 


Tagovi

Mario Todorovićlistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti