Humanitarni listić u podne: Goran Mrđen tipuje za Udrugu za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Koprivnica

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.01.18. | 12:00

Sva četiri para s rukometnog Eura.

Danas kreće RUKOMETNA GROZNICA i logično je da naš današnji humanitarni gost bude iz svijeta rukometa. Tako smo danas ugostili Gorana Mrđena, donedavnog izbornika hrvatske ženske rukometne reprezentacije, a danas trenera Zrinjskog iz Čakovca koji trenutno drži peto mjesto prvenstva Hrvatske u rukometu za žene.

„S obzirom na to da nam je cilj bila borba za opstanak, peto mjesto na polusezoni je jako veliki uspjeh za klub“, rekao nam je Mrđen, a mi smo se odmah okrenuli današnjim parovima na Euru. Za početak „epska“ utakmica između Hrvatske i Srbije u Spaladiumu.

„Hrvatska je puno bolja od Srbije i ovdje igram na pobjedu naših s hendikepom!“

U drugoj utakmici skupine A, Mrđen je igrao na pobjedu Švedske protiv Islanda, a pomalo nas je iznenadila prognoza na utakmicu Francuska – Norveška.

„Ovdje igram na Norvešku! Radi se o jako dobroj reprezentaciji, dignuli su se, ne igraju loše, i mislim da će dobiti Francuze, koji su i dalje dobri, bez daljnjega, ali Norvežani su u finalu SP-a odigrali maestralno prvo poluvrijeme u Parizu. Ova utakmica se igra na neutralnom terenu, a kako je po meni omjer 50-50, a koeficijent je puno veći na Norvešku, igram na njihovu pobjedu“.

Ma utakmicu Bjelorusija – Austrija, Mrđen je očekivano odigrao na pobjedu Bjelorusa.

Ukupni tečaj na Mrđenovom listiću iznosi 13,81, a na 400 uloženih kuna od Germania Sport kladinice, potencijalni dobitak iznosi 5.524 kune.

Vrijeme RB Liga Događaj Tip Tečaj
Pet 18:15 5614 EP M Švedska - Island fr 1 1,35
Pet 18:15 5611 EP M Bjelorusija - Austrija fr 1 1,45
Pet 20:30 5616 EP M Hrvatska - Srbija hendikep 1 (-4.5) 1,70
Pet 20:30 5615 EP M Francuska - Norveška fr 2 4,15

„S obzirom na to da sam rođen i živim u Koprivnici svoj potencijalni dobitak donirao bih Udruzi za pomoć osobama a s intelektualnim teškoćama Koprivnica“, rekao nam je Mrđen.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su, dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić i Luka Presl, a u njihovo ime ukupno smo donirali 89.569 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

Goran Mrđenbet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti