Hrvatski sportaš i srpska sportašica ljubavni su par: Da su barem svi tolerantni i normalni

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.07.19. | 11:24

Antuna u Srbiji svi vole i prihvaćaju kao da je član njihova kluba, isto kao i Milicu u Hrvatskoj.

Najbolji hrvatski kajakaš na mirnim vodama, europski prvak i svjetski doprvak u juniorskoj konkurenciji te šesti s prošlogodišnjeg EP-a za seniore Antun Novaković (22) već godinu i pol u sretnoj je vezi s kolegicom Milicom Starović (31) iz Srbije. Njihova romansa dokaz je da ljubav ne poznaje granice. Sreli smo ih u Antunovu rodnom Slavonskom Brodu, gdje u pauzi između brojnih turnira, natjecanja i priprema žive zajedno od početka ove godine. To je mjesto na kojem se nađu i uživaju dok ih ne razdvoje novi sportski izazovi.

„Moglo bi se reći da sam se preselila k Antunu, u zadnjih pola godine u svom Novom Sadu nisam bila ni mjesec dana. Međutim, mi smo više putujuća kuća. Svako malo spakiramo torbe i idemo na pripreme. Ovo je prvi put da smo uspjeli spojiti desetak dana “u bazi,” smije se Milica...

Milica u karijeri ima srebrnu i brončanu medalju sa svjetskih prvenstava, dvije brončane s europskih te zlato s prvih Europskih igara u Bakuu. Oboje su nedavno nastupili na Europskim igrama u Minsku, gdje je Milica unatoč jakoj konkurenciji do posljednjeg trenutka bila u igri za medalju. Na kraju je osvojila četvrto mjesto.

„Mogu reći da sam prezadovoljna premda ostaje žal za medaljom. Nekako me u posljednje tri godine stalno prate ta četvrta mjesta, ali ja znam da sam se maksimalno pripremila i dala sve od sebe. Zato nema mjesta razočaranju,“ govori Novosađanka kojoj je primarna disciplina jednosjed na 500 i 200 metara iako zapravo vozi sve.

OSTATAK TEKSTA PROČITAJTE U IZVORNOM OBLIKU

(foto: Pixsell)


Tagovi

Ostali sportoviKajakAntun NovakovićMilica Starović

Ostale Vijesti