Hrvatska se iz Kraljeva vraća bez boda, Krajinović i Troicki bolji od Škugora i Delića

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.03.15. | 16:05

Hrvatska se iz Srbije vraća bez osvojenog boda. U današnjim susretima Škugor i Delić su izgubili od Krajinovića, odnosno Troickog.

Na kraju se u Kraljevu bilo 5:0 za domaćine. Nakon što su jučer Đoković i Zimonjić donijeli Srbiji treći, odlučujući bod, bilo je jasno da danas mečeve neće igrati najbolji tenisači s niti jedne strane. Tako je i bilo pa su prvi meč dana odigrali Filip Krajinović i Franko Škugor. Srpski tenisač je puno bolji na ATP listi, trenutno je 100. igrač svijeta dok je Škugor na 560. mjestu, a to je potvrdio i na terenu. Odmah je Krajinović uzeo break našem tenisaču, ali se Škugor vratio u 4. gemu. No, ubrzo je uslijedio novi break nakon kojeg je Krajinović uspio obraniti sve napade hrvatskog tenisača i doći do prvog seta. U drugom su obojica držala svoj servis do 2:2, a onda se Škugor potpuno raspao, izgubio četiri gema zaredom, te izgubio meč nakon sata i 22 minute.

Uslijedio je dvoboj Viktora Troickog i Mate Delića. Igrao je solidno naš tenisač veći dio prvog seta, ali je na kraju ipak izgubio break, a samim time i set. U drugom je Troicki Deliću uzeo break u četvrtom gemu, a to je bilo dovoljno za još jedan poraz naših tenisača u ovom Davis Cup susretu.

Davis Cup:

Krajinović – Škugor 6:4, 6:2
Troicki – Delić 6:4, 6:3

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Franko ŠkugorMate Delićhrvatska davis cup reprezentacija

Ostale Vijesti