Germania
Germania

Germania donirala NK Sesvetski Kraljevec sa 17 Adidas Al Rihla lopti

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 22.05.24. | 14:00

Germania je uvijek spremna pomoći onima kojima je pomoć potrebna!

Ambicioznost i ljubav koju imaju svi djelatnici, igrači i treneri u NK Sesvetski Kraljevec, baš kao i neumorni napori brojnih volontera uključenih u rad kluba na svim razinama, začarala je ljude iz Germanije. Budući da klub već godinama sustavno napreduje na svim poljima i da imaju jasan plan i program kako da se u skorijoj budućnosti približe ostvarenju svih svojih ciljeva, Germania je njihovu veliku želju da klub podignu na jednu višu razinu odlučila nagraditi s donacijom 17 Adidas Al Rihla lopti koje će se raspodijeliti među svim uzrastima mlađih kategorija kluba, s tim da će ih određeni broj svakako pripasti i prvoj momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

NK Sesvetski Kraljevec natječe se u 4. nogometnoj ligi Središte Zagreb skupina A, a dva kola prije kraja prvenstva nalaze se na vrlo dobrom sedmom mjestu. Ravnice i Mladost Zabok bore se za prvo mjesto, dijeli ih samo jedan bod, a sve to jasno govori koliko je liga kompetitivna te da sitnice mogu raditi velike razlike. U Sesvetskom Kraljevcu zadovoljni su ovom sezonom, s tim da jasno svi ističu kako u onoj sljedećoj imaju puno veće ambicije. Tamo gdje su sada Ravnice, za 365 dana žele biti upravo oni, a u tome će im sigurno pomoći i 17 Al Rihla lopti koje im je donirala Germania.

Prije nešto više od dva mjeseca HNS je pokrenuo sjajnu kampanju “Ženama (ni)je mjesto u nogometu” koja se bori protiv stereotipa i predrasuda konkretnim primjerima žena koje su uspjele u nogometu, i to u sasvim različitim ulogama. Predstavnike Germanije u Sesvetskom Kraljevcu dočekala je Ivana Car, trenerica u klubu s UEFA B licencom koja je, između ostalog, uložila jako puno truda kako bi popularizirala nogomet u Sesvetskom Kraljevcu među djevojčicama. Kao rezultat njezinog rada, nakon dvije godine treniranja i natjecanja u klubu je aktivno 53 djevojčica i natječu se u Razvojnoj ligi za djevojke - pionirke i limačice - pod ZNS-om. Uz svoj nogometni angažman u NK Sesvetski Kraljevec, Ivana je uključena i u rad ŽNK Dinamo Zagreb, a osim nogometnim može se pohvaliti i akademskim uspjehom. Naime, po završetku studija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu stekla je akademsku titulu magistra ekonomije. Ivana je pravi primjer kako ženama JE mjesto u nogometu!

“Sigurni smo da smo ovih 17 Adidas Al Rihla lopti donijeli na pravu adresu. Projekt, ambicija i ljubav kojeg imaju u klubu definitivno nas je kupila otkako je uspostavljen prvi kontakt, a iako je ovo prva Germanijina donacija za NK Sesvetski Kraljevec, uvjereni smo da neće biti i posljednja. Svima u klubu želimo puno uspjeha u sljedećoj sezoni”, kratko je naglasio Domagoj Dananić, specijalist korporativnih poslova u Germaniji.

“Od srca zahvaljujemo Germaniji na njihovoj donaciji, 17 Al Rihla lopti će nam sjajno doći u radu svih uzrasnih kategorija kluba”, kratko je dodala Ivana Car.

Društveno odgovorna kompanija Germania Sport već godinama donira sportske kolektive koji imaju veliku želju za radom i napretkom, ali im je u nekim trenucima potrebna mala pomoć. Donacijama dresova i druge sportske opreme, ali i podrškom raznim klupskim projektima Germania im je tu ruku pomoći bezrezervno pružila

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

donacijaGermania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti