Germania
Germania

Germania daje najveće tečajeve: PAOK (1.95), Athletic Bilbao (1.85) i Porto (1.55)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.10.24. | 10:11

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Ovog četvrtka u fokusu su utakmice Europske lige i Konferencijske lige. U redu, igraju se i drugi sportovi, sjajne utakmice imamo u Euroligi, u NBA-u, ali i hrvatskom košarkaškom prvenstvu, no nekako su EL i KL ipak 'za z' malo ispred drugih.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tako isto misle i u Germaniji budući da su ovog četvrtka svojim igračima ponudili najveće tečajeve na utakmice iz natjecanja koje će ovog četvrtka popuniti naslovnice većine sportskih medija.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Porto – Hoffenheim (21.00), JEDINICA, 1.55

Krama i njegovo društvo odlaze u Porto gdje će ih u svojem Zmajevom gnijezdu ugostiti istoimeni domaćin. OK, Porto je u europskom nogometu znatno veće ime, ali Nijemce se nikada ne treba podcijeniti. Iako, budio iskreni, velikih problema s ozljedama imaju gosti, za njih bi sve osim pobjede domaćina bio 'blagdan', ali svima nam je jasno da ako žele ostvariti pozitivan rezultat pod broj jedan moraju imati raspoloženog vratara, a pod dva raspoloženog Andreja Kramarića. No, nekako ipak vjerujemo domaćinu u ovom ogledu…

Athletic Bilbao – Slavia Prag (21.00), JEDINICA, 1.85

Svi oni koji su bili dovoljno sretni da posjete San Mamés govore kako je taj mitski stadion u Bilbau jedno posebno mjesto te da nimalo ne čudi da se tamo često 'zapnu' velikani španjolskog i europskog nogometa. Povijest kluba iz Bilbaa znate, nema smisla ponavljati, a sve dok su tamo Inaki i Nico, navijači vjeruju da – kad je njihova večer – mogu pobijediti svakoga. Slavia? Dobra momčad, ali Athletic je, jednostavno, bolji. Vjerujemo da će to biti jedinica, ali nikad ne tvrdimo 100 posto, ipak je u nogometu sve moguće.

PAOK – Viktoria Plzen (18.45) JEDINICA, 1.95

Eh, Toumba. Kad se tamo igra, sve je moguće. Švicarac Schynder je sudac, a svi dobro znamo njegove mane. Što se tiče utakmice, barem na papiru, PAOK je snažniji. No, to ne znači da Viktoria ne može do viktorije. Doduše, goste muče brojne ozljede, ali i takvi, roviti, u zadnjih 10 utakmica imaju pet pobjeda, četiri remija i jedan poraz. Kako su članovi PAOK-a Kotarski i Lovren, ipak bismo malo sretniji bili kad bi u ovom ogledu pobijedio domaćin. Zapravo, neka pobjedi bolji, onaj koji to zasluži. Mi mislimo da će to biti PAOK.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti