Germania
Germania

Galebovi (1,55), Erlić i Moro (2,05) te Gvardiol i Kova (1,60) za lovu do krova

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 18.09.24. | 10:41

Germania daje najveće tečajeve u Hrvatskoj

Ovo je tjedan Uefine Lige prvaka, novog formata, po šest utakmica u utorak, srijedu i četrvtak, a kako Germania daje najveće tečajeve u Hrvatskoj izabrala je danas za svoje igrače dva para za prste polizati s hrvatima u glavnim i sporednim ulogama te jedan iz engleskog Liga kupa koji nije pametno propustiti…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Bologna – Šahtar (18.45), JEDINICA, 2,05

Debitant u elitnom Uefinom natjecanju bez pobjede je u prva četiri kola nove sezone talijanskog prvenstva, tek na 17. mjestu s tri boda iz tri remija. Nije lako nadoknaditi Zirkzeea i Calafiorija, prodane Man Unitedu odnosno Arsenalu za ukupno 87,5 milijuna eura, novi nozozemski napadač Thijs Dallinga još nije zabio... Rudari iz Donjecka koji već desetljeće djeluju u progonstvu imaju tri pobjede i dva poraza na startu ukrajinskog prvesntva, no stalni su sudionici Lige prvaka, a ove sezone bore se sa zagrebačkim Dinamom za najbolji klupski koeficijent, koji može donijeti izravan plasman u LP sljedeće godine, tako da - Forza Bologna! Naprijed naši, oporavljeni Martin Erlić i Nikola Moro, sorry Bartole Franjiću te Darijo (Srna), Mario (Staniću) i Marino (Pušiću). Nek' bude navečer naslov: „Zar si Mor'o!“

Brighton – Wolverhampton (20.45), JEDINICA, 1,55

Utakmica Liga kupa dva premierligaša, domaćin je šesti, gost 18. nakon četiri kola, što znači da su Vukovi bez pobjede u prvenstvu, ali imaju jednu u Liga kupu, protiv Burnleya, člana Championshipa koji želi brzi povratak. Galebovi su neporaženi ove sezone, osim dvije pobjede i dva remija u Premier ligi imaju prolaz u ovom natjecanju protiv Crawley Towna, a Wolvesi nakon rušenja Burnleyja remi u Nottinghamu i poraz doma od Newcastlea, tako da im treba neko iskupljenje, no jug Engleske, kao i ‘jugovi’ mnogih zemalja, nisu mjesta za vađenje, nego utvrde domaćina, pa tako večeras rotacijama u sastavima unatoč očekujemo ‘jedinicu’.

Man City – Inter (21.00), JEDINICA, 1,60

Repriza finala ovog natjecanja 2023! Građani su krenuli maksimalno u sezonu u kojoj bi mogli biti kažnjeni minus bodovima, pa treba na vrijeme osigurati ostanak u Premier ligi, da, da, tako nešto možda ćemo gledati na proljeće....No, fokusirajmo se na nogometni, a ne pravosudni teren: Mateo Kovačić dočekuje bivši klub, a Joško Gvardiol zauzet će svoje mjesto u obrani, Nerazzurri su dizelaški krenuli u obranu naslova s dva remija i dvije pobjede, a najveći ovosezonski ispit bit će im baš ovaj na Etihadu. City u nedjelju čeka derbi jeseni protiv Arsenala, a Inter gradski protiv Milana, tako se, eto, namjestilo, da su objema klubovima važniji predstojeći dvoboji, pa stoga neka večeras pobijedi nogomet i vidimo spektakl s puno pogodaka! Dakako, i pobjedu Cro… pardon, Man Cityja!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti