FOTO: Hrvatski navijači konačno nadmašili argentinske!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.11.16. | 18:45

Dočekali smo i pravu atmosferu, barem što se od strane hrvatskih navijača tiče u velikom finalu Davis Cupa između Hrvatske i Argentine.

Drugi dan finalnog okršaja Davis Cupa između Hrvatske i Argentine donio je igru parova i sjajan nastup Marina Čilića i Ivana Dodiga, protiv Juana Martina Del Potra i Leonarda Mayera.

A za razliku od jučer, hrvatski navijači konačno su bili na 'visini zadatka' i bodrili su hrvatske tenisače od prvog do posljednjeg poena. Vikalo se, pljeskalo i pjevalo, više se crvene boje i kockica pojavilo na tribinama, mahalo se u dresovima u sa zastavicama te su danas dominirali domaći navijači. Argentinski su nastavili u istom tempu kao i jučer ali danas su ipak bili nadglasani jer je na sve njihove pokušaje, uslijedio još jači odgovor hrvatskih 'grla'.

Publici su se nakon velikog slavlja na terenu zahvalili i Čilić i Dodig, a Dodig je pozvao navijače da i sutra, odlučujućeg dana, u kojem Hrvatskoj nedostaje samo jedan bod za osvajanje Davis Cupa, dođu u što većem broju i naprave ludu atmosferu. Nadamo se da će tako i biti… A onda će i biti lakše igrati. Čilić je prvi, a ako Del Potro izjednači, u vatru će po ključnu pobjedu Karlović. Sretno naši!

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

hrvatska davis cup reprezentacijaargentinska Davis Cup reprezentacijaDavis Cupnavijači

Ostale Vijesti