FOTO: Argentinci vode u navijanju u Areni

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.11.16. | 08:41

Uzbudljivo je finale Davis Cupa u Zagrebu između Hrvatske i Argentine.

Kao što se i očekivalo, hrvatska Davis Cup reprezentacija nema nimalo lagan posao želi li po drugi put u povijesti osvojiti popularnu 'Salataru'. Argentinci su itekako 'nabrušeni' i u svom petom pokušaju žele doći do prvog trofeja, a u tome im pokušavaju pomoći i njihovi bučni navijači. U jučerašnjem prvom meču dana između Marina Čilića i Federica Delbonisa čak su nadglasali domaću publiku i većim dijelom susreta činilo se kao da se meč ne igra u Hrvatskoj.

Argentinske zastave i dresovi su virili i svih kutova zagrebačke Arene, a vatreno je bilo u svečanoj loži u kojoj je sjedio Diego Maradona. Slavni nogometaš je predvodio navijanje i žustro bodrio Argentince, a to su s oduševljenjem prihvatili brojni gostujući navijači. Nakon što se Čilić vratio u meč, vratili su se i navijači, koji su pjesmom i povicima uspjeli pokazati da se finale ipak igra u Hrvatskoj, a ne Argentini.

Nadamo se da će se pomalo kazališna atmosfera već danas u igri parova pretvoriti u pravu navijačku. A neka navijači poslušaju vapaj Ive Karlovića koji je poručio navijačima neka ponesu neke instrumente ili bubnjeve, kojima će nadglasati strastveno navijanje mnogobrojnih Argentinaca...

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

argentinska Davis Cup reprezentacijaDavis Cuphrvatska davis cup reprezentacija

Ostale Vijesti