Germania
Germania

Finci ne mogu slomiti Engleze (1,35) koji će u vaš novčanik 'ubaciti' peneze

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.10.24. | 10:42

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Nastavljaju se uzbuđenja u nogometnoj Ligi nacija, ali nije da je to jedini sport koji se igra ovih dana. Tako su u ponudi Germanije tri para, vrijedna pažnje. Jedan je, jasno, iz aktualne Lige nacija, drugi je zanimljiv dvoboj iz drugog razreda hrvatskog nogometa, a treći iz rukometne Bundeslige.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Croatia (Z) – Vukovar '91 (14.30), DVOJKA 2,15

Posljednja utakmica 10. kola drugog razreda hrvatskog nogometa, takozvane Prve NL, igra se rano popodne na obnovljenom terenu u Zmijavcima gdje gostuje do ovog vikenda vodeći Vukovar '91. Ne samo da su vodeći, Vukovarci su dosad neporaženi (šest pobjeda, dva remija u osam utakmica). Zmijavčani također imaju utakmicu manje, ovaj su vikend dočekali na osmome mjestu, no za izlazak iz takozvanog donjeg doma treba im barem bod, ako ne i sva tri protiv favorita.

Fuchse – Rhein-Neckar (15.00), JEDINICA 1,45

Njemačka rukometna Bundesliga danas donosi ogled dviju sjajnih momčadi i izravnu borbu za treću poziciju. Naime, u Berlinu se sastaju Fuchse i Rhein-Neckar. Fuchse je treći sa skorom od četiri pobjede i jednog poraza u pet kola, a isti skor ima i njegov današnji protivnik. Momčad iz Berlina je izgubila samo od Hannovera, dok su gosti izgubili od Leipziga. Prednost u ovom slučaju ide Fuchseu koji je ipak nešto kvalitetniji ii igra na domaćem parketu.

Finska – Engleska (18.00), DVOJKA 1,35

Englezi su doživjeli iznenađujući poraz na Wembleyju od Grka (1-2) koji su ih totalno rastužili u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, ali nema se puno vremena za analize, slijedi novi izazov, Finska na Olimpijskom stadionu u Helsinikiju. Pet utakmica, prijatejskih i natjecateljskih, Finci su bez pobjede (četiri poraza), a Englezi su možda shvatili da nije baš sav njihov problem bio Gareth Southgate, ima nešto i u kultu reprezentacije kojeg odavno nemaju. Dodajmo da su prošli mjesec kao domaćini Englezi nadvisili Fince 2-0 pogocima Harryja Kanea.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti