Ekscentrični Talijan izgubio i poručio Wimbledonu: Treba vam pasti bomba ovdje!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.07.19. | 22:10

Ponovno u elementu.

Ovogodišnje izdanje Wimbledona nije ostalo nezapaženo i širem krugu ljudi koje sam tenis ne interesira previše. Najviše zahvaljujući tenisačima koji su ujedno poznati i kao “bad boysi” ovog sporta – Nicku Kyrgiosu i Fabiju Fogniniju.

I dok je Australac pokušava pogoditi lopticom Rafaela Nadala, uz ‘riganje vatre’ po sucima u kolu prije susreta sa Španjolcem, don Fabio se pobrinuo da gledatelji  ni danas ne ostanu zakinuti za malo ‘vanterenskih aktivnosti’.

Talijan je bio izrazito isfrustriran što ga je organizacija Wimbledona stavila da igra na terenu broj 14, koji prema njegovom mišljenju, nije bio u adekvatnom stanju. Trava se isuviše izlizala, poglavito na dijelu na servis-liniji, a nakon izgubljenog prvog seta dao je poprilično neukusan komentar na račun organizatora.

“Je li pošteno igrati ovdje? Prokleti Englezi, doista su prokleti. Želim da im bomba padne na ovaj klub (All England Club op.a.)”, rekao je sasvim otvoreno na terenu 32-godišnji tenisač. Nakon samog meča, pokušao je ublažiti svoju prvotnu izjavu: “Bio sam nezadovoljan svojom igrom i znao sam da mogu pobijediti. Isrpičavam se ako sam nekoga uvrijedio”.

Vidjet ćemo tek hoće li mu u ATP organizaciji uzeti ispriku kao olakotnu okolnost prije potencijalne kazne, ili pak smatraju da nakon ‘bombardiranja’ nema kajanja...

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

TenisWimbledonFabio FogniniNick Kyrgios

Ostale Vijesti