Dvojke na Švicarsku (2.90) i Sjevernu Irsku (2.00), nije vic da će od Đokovića (1.50) izgubiti Fritz

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.10.24. | 10:30

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Danas su na meniju Germanije tri jako zanimljiva para, a koja nude dosta zgodnu priliku za ozbiljnu zaradu. Vrijedi probati!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Đoković – Fritz (13.05), JEDINICA, 1.50

U polufinalu turnira u Šangaju pratimo dvoboj četvrtog i sedmog igrača svijeta, ali tu nemamo baš nikakve dvojbe oko konačnog pobjednika. Novak Đoković uhvatio je dobru formu, a Taylor Fritz jedna mu je od najomiljenijih mušterija na ATP Touru. Međusobno su igrali devet puta, a Đoković je dobio svih devet mečeva. Bit će i 10 od 10!

Bjelorusija – Sjeverna Irska (20.45), DVOJKA, 2.00

Dvoboj je ovo u trećem razredu Lige nacija, a iako su Bjelorusi na papiru domaćini, ne smiju igrati u svojoj zemlji te se ovaj dvoboj igra na neutralnom terenu. Konkretno, ZTE Aréna u mađarskom Zalaegerszegu ugostit će duel u kojem je Sjeverna Irska favorit za pobjedu, a u prilog im ide i povijest međusobnih duela. Naime, dosad su tri puta igrali protiv Bjelorusije i sva tri puta su pobijedili.

Srbija – Švicarska (20.45), DVOJKA 2.90

Ovaj dvoboj prate brojne tenzije jer se radi o reprizi okršaja iz grupnih faza na Mundijalu 2018. i 2022. godine. U oba navrata bio je to izravan obračun za prolazak skupine te su u oba navrata slavili Švicarci, čije su glavne vedete bili igrači albanske nacionalnosti porijeklom s Kosova. Te je utakmice pratilo mnoštvo tenzija na nacionalnoj osnovi, a Srbija ima priliku pred svojim navijačima naplatiti barem dio dugova. No, Piksi Stojković ima probleme s ozljedama, nedostaju mu Vlahović, SMS, Kostić, Ilić, tako da prednost dajemo gostima.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti