Germania
Germania

Druga runda, Peršon protiv Sučića: Obojica vjeruju Francuzima i Englezima, ali oko jednog ogleda im se mišljenja posebno razlikuju

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.06.24. | 12:00

Riječki okršaj u drugoj rundi Humanitarne Euro utakmice

Napokon, stigao nam je Euro! Nakon što su u samom uvodu ‘Humanitarne Euro utakmice’ svoje parove odabrali Dario Krešić i novinar Germanijaka Alen Lesički, sada na scenu stupaju Saša Peršon i Ižak Ante Sučić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U ovom riječkom okršaju prednost dajemo bivšem Vatrenom, jednom od rijetkih igrača koji je igrao za Rijeku, Dinamo i Hajduk te čovjeku koji je bio član udarnih 11 Hrvatske u prvoj službenoj utakmici naše reprezentacije kad je na stadionu u Maksimiru gostovao SAD!

Saša Peršon, danas trener mlađih uzrasta u Orijentu, tipovao je na pobjede Engleske protiv Srbije te Francuske protiv Austrije, a njegovo razmišljanje potvrdio je i naš novinar Ižak Ante Sučić koji je na svojem listiću odigrao isto.

No, oko jedne utakmice im se mišljenja posebno razlikuju. Saša smatra da u ogledu Poljske i Nizozemske ‘gosti’ sigurno neće pobijediti te je tipovao 1X, dok je Ižak odigrao da će na tom ogledu Oranje postići minimalno dva pogotka. Doduše, moguće je da obojici ovaj par bude dobitan, ali za takav ishod morali bismo vidjeti najmanje četiri pogotka na utakmici. Dakle, ako bismo mogli birati, s rezultatom 2-2 sve bismo pokrili!

Za kraj, tu je i ogled Slovenije i Danske. Saša smatra kako naši susjedi nemaju prevelike šanse te je odigrao dvoznak na Dance, dok s druge strane Ižak vjeruje da će prvo poluvrijeme završiti bez pobjednika.

Ukupni tečaj na Sašinom listiću je 7.45, a na Ižakovom 9.80.

Podsjetimo, kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozirat će dan ranije ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania će donirati 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

No to nije sve. Ekipe će dodatne iznose donacija prikupljati i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent bit će Germania pobjednik dana i time će za svoju momčad zaraditi iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušat će skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro humanitarachumanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićEuroforijagermaniaGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti