Germania
Germania

Došao je i taj dan (1,65), Mance slavi (1,80), a pada i Bohemian (1,75)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.09.24. | 10:33

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Nogomet ponedjeljkom igra se ponajviše zbog igrača koji si žele popraviti stanje na računu nakon vikenda u kojem nisu baš sve pogodili, pa tako danas Germania daje najveće tečajeve u Hrvatskoj na tri nogometne utamice od koje su dvije gradski derbiji, oba iz različitih razloga odgođeni, a preostali sraz je turska liga u kojoj trener u usponu gostuje kod kluba u kojem je sportski direktor Hrvat.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Partizan - C. zvezda (19.00), DVOJKA, 1,65

U Beogradu se igra 174. Vječiti derbi, s odgodom jer su vandali malo preouredili travnjak stadiona JNA. Partizan je tek sedmi nakon šest od devet odigranih kola, imaju Crno-bijeli dva remija te poraz kod OFK-a u zadnja tri kola, dočim je Zvezda s odigranom utakmicom više vodeća sa 19 bodova od mogućih 21, remizirala je u 2. kolu doma s Mladosti iz Lučana (2-2), ali to je bilo prije gotovo dva mjeseca. Što li je Aleksandar Stanojević smislio za Vladana Milojevića? Sigurno neku zamku… Crveno-bijeli su za razliku od vječitog rivala imali radni tjedan, u Ligi prvaka na Marakani s Benficom (1-2), pa im jedan dan odgode uopće nije teško pao!

Göztepe – Kayseri (19.00), JEDINICA, 1,80

Obje su momčadu u donekle pozitivnim serijama, kažemo donekle jer Göztepe je nakon tri uzastopna remija pobijedio, a Kayseri nakon poraza triput remizirao. Večerašnji domaćin je na desetom, a gost na 16. mjestu (od 19) turske Süper lige. Prošle sezone Kayseri je trijumfirao u Izmiru 2-1. Sportski direktor kluba iz Izmira je Ivan Mance, trener Bugarin Stoilov, a Kayseri vodi Burak Yilmaz, rasni centarfor koji je iz kopački uskočio u trenerske cipele i uči se poslu u kojem ima ambicija.

Shamrock Rovers – Bohemians (20.45), JEDINICA, 1,75

Gradski derbi igra se večeras i u Dublinu, na Tallaght Stadiumu najtrofejniji irski klub dočekuje drugog najtrofejnijeg, no to nije bitka za prvo mjesto jer nakon 30 kola prvi je Shelbourne sa sedam bodova više od Shamrocka. Ovo je, inače, zaostalo 20. kolo, Bohemians je s utakmicom manje osmi sa 13 bodova manje od Roversa, koji imaju dvije pobjede i remi u zadnja tri kola, dočim njihovi suparnici imaju pobjedu, remi i poraz. U derbijima nema favorita, ali ipak – Djetelina…

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti