Dom sportova dočekuje polufinaliste: Zagreb će navijati za hrvatskog zeta

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 07.02.15. | 08:36

PBZ Zagreb Indoors ušao je u završnu fazu, a za veliko sutrašnje finale na centralnom terenu Doma sportova borit će se četiri najbolja reketa pojedinačnog dijela turnira.

Jučer smo pratili četiri dramatična i krajnje neizvjesna susreta četvrtfinala zagrebačkog ATP turnira serije 250, a svi su mečevi odlučeni u trećim setovima. Ništa čudno za ovogodišnji PBZ Zagreb Indoors jer je i u osmini finala jednak ishod imalo čak pet susreta.

Stoga, nemojmo se čuditi ako i današnji polufinalni mečevi završe na sličan način. Pogled na parove jamči fantastičan tenis, a samo jedan čovjek od ove četvorice nije svrstan među nositelje. Dakako, riječ je o Marcosu Baghdatisu. Hrvatski zet će prvi na centralni teren Doma sportova u 15 sati i 30 minuta, a finale će tražiti preko trećeg nositelja Guillerma Garcia-Lopeza. Bit će zanimljivo vidjeti koliko rezerve u svojim nogama ima Cipranin budući da se otpočetka žali na veliki umor. Tako je bilo i nakon jučerašnjeg iscrpljujućeg sudara protiv Mihaila Južnija. Španjolac igra u fantastično cijeli turnir i dojma smo kako je u ovom trenutku u puno boljoj formi od Baghdatisa. No, Cipranin će na svojoj strani imati zagrebačku publiku koja se od prvog dana povezala s 29-godišnjim tenisačem, usprkos izbacivanju Androića i Karlovića.

Nakon njih, na centralni će teren, ne prije 17 sati, izaći Andreas Seppi i Marcel Granollers-Pujol. Još jedan izuzetno neizvjestan par u kojem će se sudariti peti i osmi nositelj. Španjolac je u osmini finala izbacio našeg Ivana Dodiga, a jučer je uzeo i tijesnu pobjedu protiv Igora Sijslinga. No, u nogama ima šest setova u posljednja dva dana i ostaje za vidjeti kakav će odgovor imati na ubojite servise i efikasnu igru s osnovne linije Andreasa Seppija.

Polufinalni parovi:

15.30 Marcos BAGHDATIS - Guillermo GARCIA-LOPEZ (3)
17:00 Andreas SEPPI (5) - Marcel GRANOLLERS-PUYOL (8)

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ATPMarcel GranollersAndreas SeppiGuillermo Garcia-LopezPBZ Zagreb IndoorsMarcos Baghdatis

Ostale Vijesti